Trudnica doživela uvrede na poslu: "Kolega mi je rekao da mi treba drugi BRUSHALTER, tako mi je neprijatno"

Vesti 18.01.2023 09:00 0

Trudna žena je bila „neverovatno uvređena” kada je njen muški kolega izneo neke grube primedbe o njenoj odeći i rekao joj da bi trebalo „da uzme grudnjak koji pristaje

Trudnica doživela uvrede na poslu: "Kolega mi je rekao da mi treba drugi BRUSHALTER, tako mi je neprijatno"

Shutterstock

Na "Mumsnet" forumu je otrkrila da je muškarac ozloglašeni „nasilnik na radnom mestu“ na koga su se ona i njeni saradnici kolektivno žalili u prošlosti.


„Danas me je neverovatno uvredio i ne znam šta da radim povodom toga“, napisala je ona. „Njegove reči su bile 'Zašto si tako obučena? Trudna si? Nabavi grudnjak koji ti pristaje, tvoje s**e su svuda i tvoja suknja izgleda smešno. „Nosila sam crne hulahopke, crnu pencil suknju, belu košulju (bez dekoltea!) i crni kardigan preko.

Dodala je da je izgledala profesionalno kao i uvek.
Priznala je da su je njegove primedbe - koje su izrečene pred njenim kolegama - ostavile "zgroženom" i "tako posramljenom", kao i brigom šta da obuče sutradan. I dok su joj saradnici posle rekli da treba da prijavi čoveka, ona je rekla da nije sigurna da li je to „vredno toga“.


Uprkos njenom oklevanju da prijavi čoveka, ljudi u odeljku za komentare su u velikoj meri podržali njenu akciju. „Radim za veliki korporativni dobro poznati brend i to bi bio prekršaj za otpuštanje“, napisao je jedan. „Nije važno gde radite ili ko je vlasnik kompanije, to je sramotno ponašanje. „Rekao bih da je konačno učinio dovoljno da sebi puca u nogu“, dodao je drugi. Dok je treći komentarisao: „Prijavite ga. „Da, on će znati da ste to vi, ali ne može tako da razgovara sa kolegom (ili bilo kim). „Čak ni slučaj koji bi se mogao pogrešno protumačiti.
 

 

Komentari (0)
Loading