U zatvoru se udala za osuđenog silovatelja: "Ljubav može da se razvije bez obzira šta ste radili"

Naj žena.rs Vesti 19.01.2023 11:27 0

Gema Morgan je rekla da je prvo mislila da je to veoma ozbiljna stvar, ali je istakla da je shvatila da je on bio veoma mlad i da se pokajao

U zatvoru se udala za osuđenog silovatelja: "Ljubav može da se razvije bez obzira šta ste radili"

Shutterstock

Nedavno se Britanka Gema Morgan (31), dve godine nakon što je počela da se dopisuje sa njim, udala za Amerikanca Leonela Vaskeza (31); u kojoj ne bi bilo ničeg neobičnog da nije osuđeni zatvorenik koji je iza rešetaka od 2011. na izdržavanju 20-godišnje kazne za silovanje. „I dalje imam leptiriće u stomaku svaki put kada me pozove ili vidim njegovo ime u tekstu“, rekla je mlada o svom suprugu za NY Post.

„Ljubav između dvoje ljudi može da procveta bez obzira ko ste i šta ste uradili“, kaže Morgan, koja inače nema iluzija da je njen izabranik nevin, ali jednostavno, kako ističe, „ne mari za prošlost“. Par se upoznao početkom 2021. godine kada se Morgan upisao na onlajn kurs španskog jezika. Učiteljica joj je tada napomenula da ima sina koji je njenih godina i koji je trenutno u zatvoru, pa je Morgan odlučila da mu pošalje poruku. Odmah smo se povezali jer imamo isti smisao za humor“, objasnila je ona. „Oboje volimo muziku iz 90-ih i iste filmove. Posle nekoliko meseci razmene poruka, par je počeo da razgovara telefonom, a u jednom od razgovora Vaskez je, na njeno insistiranje, detaljno opisao svoj zločin.

„Prvo sam mislila da je to veoma ozbiljna stvar zbog koje bi trebalo da bude dugo u zatvoru, ali sada shvatam da je bio veoma mlad i da se rehabilitovao tokom godina u zatvoru“, rekla je ona. „Ona je žena kakvu nisam zamišljao ni u najluđim snovima“, kaže on o svojoj ženi i dodaje: "Ljubav ne čeka nikoga, radujem se izlasku i životu sa osobom koja me upotpunjuje".

services.brid.tv
 
Komentari (0)
Loading