Iskoristila jednostavan trik i otkrila da je verenik vara: "Pomenula sam mu ovo i on se momentalno uznemirio"

Vesti 19.01.2023 13:00 0

Iako su bili vereni i planirali decu, devojka je shvatila da nije sve u redu nakon što mu je predložila predbračni ugovor

Iskoristila jednostavan trik i otkrila da je verenik vara: "Pomenula sam mu ovo i on se momentalno uznemirio"

Shutterstock

Kira Arellano je podelila odličan trik na Tik Tok-u kako bi otkrila da ju je dečko prevario. Nakon što je 19-godišnjakinja uhvatila sopstvenog verenika, odlučila je da pomogne drugim ženama i objasni o čemu se radi. Reč je o predbračnom ugovoru koji uključuje klauzulu prema kojoj, ako jedna osoba u vezi vara, druga ima pravo na kompenzaciju za emocionalni bol, piše NY Post.

Iako su bili vereni i planirali decu, devojka je shvatila da nije sve u redu nakon što mu je predložila predbračni ugovor. Naime, kada je to spomenula, kako bi zaštitila svoje finansije i mentalno zdravlje, on se uplašio. – Videlo se da mu je krajnje neprijatno, a kada sam pomenuo deo o neverstvu i plaćanju odštete, bio je vidno uznemiren.

Međutim, tada je vrlo nevoljno potpisao, iako je nakon toga sve manje pokazivao želju da se oženi – rekla je ona. Iako je shvatila da ju je prevario, ili da je nameravao, Kira je odlučila da mu oprosti jer se, kako kaže, uverila da ga zaista voli i da joj je potreban. Pre nego što je došla na ideju da potpiše predbračni ugovor, planirala je venčanje, pa čak i odabrala haljinu. - Posle rasprave o predbračnom ugovoru, planiranje zapravo nije nastavljeno. Jednom varalica, uvek varalica – dodala je ona.


Tvrdi da ga nikada nije prevarila i da je pokušavala da "bude najbolja devojka", ali da je njihova veza eskalirala do čestih tuča i onda je konačno shvatila da ne može da ga "promeni". Iako su Arelano i njen verenik od tada raskinuli, ona se nada da će pomoći drugima u sličnim toksičnim vezama. - Veoma sam zahvalna što sam izašla iz te veze i sprečila sebe da ostanem u braku sa nekim ko me ne voli i nikada me nije voleo. „Definitivno se još oporavljam i ponekad može biti jako teško jer sam zaista volela tu osobu, iako znam da me je povredio i prevario“, zaključila je ona.
Komentari (0)
Loading