Muž će me isplaćivati 15 godina, ako se razvede od mene: Zajedno smo došli do ove ideje, a razlog je samo jedan

Vesti 19.01.2023 14:55 0

Ona tvrdi da je dogovor sklopljen kako bi se osiguralo da ona neće "prevladati" ako dođe do razlaza

Muž će me isplaćivati 15 godina, ako se razvede od mene: Zajedno smo došli do ove ideje, a razlog je samo jedan

Printscreen/TikTok

Nakon što je dala otkaz i odlučila da bude samoproglašena domaćica, žena je na TikToku priznala da će, ako se njen muž razvede od nje, morati da plaća za nju narednih 15 godina. Iako je ta ideja nekima u početku delovala kontroverzno, ona kaže da bi taj dogovor nadoknadio dugu prazninu u njenoj biografiji, prenosi Mirror.

TikTokerka je objasnila da je sklopila ugovor kako bi se uverila da nikada „neće izvući deblji kraj“.

- Naterala sam muža da potpiše ugovor kojim se slaže da ću biti supruga koja neće raditi, već će ostati kod kuće i čuvati decu, a ako odluči da se razvede od mene, moraće da mi plaća 15 godina nakon razvoda zbog nedostatka radnog iskustva tokom godine – objasnila je ona.

@lilinkqueen

I’ll be damned if I ever ended up on the short end of the stick because he wanted the LUXURY of having me available 24/7😂

♬ Speak Now - Taylor Swift
U drugom snimku je objasnila da su ona i njen suprug došli na ideju jer su oboje gledali svoje majke kako se bore da brinu o njima i kući, dok istovremeno rade teške poslove. Ali u isto vreme, on kaže da ne planira da bude u nezgodnoj poziciji ako dođe do razlaza, samo zato što je želeo da ona bude dostupna 24/7.

Njen video je prikupio više od 6,3 miliona pregleda, a mnogi korisnici hvale ideju. - Ovo je genijalno i treba ga normalizovati - napisao je jedan korisnik. - Slažem se, veoma je teško naći posao posle pauze od par godina - dodao je drugi. Međutim, nisu se svi složili sa tim. - Zašto bi to uopšte želeo? Kako ti nije dosadno da ne radiš ništa po ceo dan? – prokomentarisao je treći korisnik.
Komentari (0)
Loading