Nakon što je skinula šmunku, dečko joj je rekao da je ODVRATNA: Sofija je bila slomljena, nije znao da se bori sa OVOM bolesti

Vesti 11.02.2023 09:58 0

Godinama je sakrivala crvenilo ali je sada uspela

Nakon što je skinula šmunku, dečko joj je rekao da je ODVRATNA: Sofija je bila slomljena, nije znao da se bori sa OVOM bolesti

Printscreen/Instagram

Sofija Rajdlington je profesionalna šminkerka koja je odlučila da podeli sa svojim pratiocima, njeno realno stanje bez šminke. 

 

 

Sofija ima psorijazu te joj je koža je kože prikrivena crvenom bojom. Ona je gruba a ispod crvenila obično koža puca što izaziva i ogroman bol. 

 

 

- Uvek sam se stidela toga, a pored toga sam i u stalnim bolovima. Kada sam naučila kako da sakrijem psorijazu nije bilo srećnije osobe od mene. Obožavam šminkanje i obožavam kad vidim sjajne rezultate. Kada imam šminku, ne primećuje se da nešto nije u redu sa mnom. Ali ono što vidite na prvi pogled nije nužno istina, a neki ljudi tu istinu prosto neće prihvatiti. Recimo, moj bivši dečko -  kaže Sofija.

 

 

Bila je zaljubljena i verovala je da će je prihvatiti baš takvu kakva ona jeste. Kada mu je pokazala lice bez šminke, bio je zgrožen, rekao joj je da je odvratna. 

Ona je sa njim ostala još nekoliko meseci, ali kako navodi to nije bio dobar potez jer joj je ulivao nesigurost.

To je na Sofiju ostavilo traga jer je imala samo 17 godina. 

Sada je spoznala i zavolela istinski sebe, te na društvenim mrežama ispiriše druge da prhvate svoje i ne tako lepe strane.

 

 

Ona sada ima dugu vezu koja je puna poštovanja i dečka koji je prihvatio baš takvu kakva ona jeste - predivna. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading