Ovo je NEČUVENO: Mama je dozvolila da šestogodišnja devojčica izostane iz škole da bi je odvela da IZVLAČI PRAMENOVE

Vesti 22.01.2023 17:30 0

Demi Engeman , mama devojčice od šest godina koja je izblajhala kosu, je dokumentovala ceo proces na TikToku, koji je pregledan skoro 17 miliona puta

Ovo je NEČUVENO: Mama je dozvolila da  šestogodišnja devojčica izostane iz škole da bi je odvela da IZVLAČI PRAMENOVE

Printscreen/Instagram

 

Demi Engeman, 28, dozvolila je ćerki od šest godina, da propusti školu na jedan dan da bi je odvela u frizerski salon da izblajha svoju kosu.

Ona je dokumentovala ceo proces na TikTok-u i na Instagramu koji je pregledan skoro 17 miliona puta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Engemann (@demilucymay)

 

- Ovo je zapravo bila njena ideja. Rekla mi je da jedna njena prijateljica ima ljubičastu kosu. Rekla je, 'Pa, želim svoju plavu kosu.' A ja sam rekla: 'U redu, dozvoliću ti da ofarbaš svoju kosu - rekla je Engeman.

Mod je izgledala kao da uživa u salonu, gde je pomagala u mešanju boje i uživala ​​u grickalicama dok joj je kosa upijala boju.

Reakcija na internetu na video je bila jako burna.

- Bolje idi na časove roditeljstva - glasio je jedan komentator.

- Zašto? Ona je samo dete i celog života mora da brine o svom izgledu - napisala je druga žena.

Ali Engeman se ne slaže.

- U redu, da li je to najbolja stvar za nju, hemikalije i ostalo? Možemo da pričamo na tu temu. Ali na kraju dana, prednost je bila to što će se osećati samopouzdano i srećno i biti oduševljena ovim - rekla je Engeman.

Dr Doris Dej kaže da kao dermatolog nema ništa protiv farbanja kose hemijskim preparatima, „čak i kod dece ako se to radi pravilno i pažljivo” i ako nisu osetljiva na sastojke.

Demi se osvrnula na kontroverzu u svom najnovijem videu, rekavši da je iscrpljena od svih osuda i korisnika koji su je kritikovali jer je Mod ofarbala kosu.

„Ne morate se slagati s mojom odlukom, to je u redu. Ali čim počnu prozivke ili posramljivanje mame zbog jedne odluke s kojom se ne slažete, tu ću tome stati na kraj“, rekla je.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading