Identične bliznakinje su u vezi sa istim muškarcem: Pokušavaju da zatrudne u isto vreme, ali to nije ono najbizarnije

Vesti 25.01.2023 17:30 0

Ana i Lusi su zvezde TLC emisije Extreme Sisters i dokumentovale su svoje pokušaje da zatrudne poslednjih godinu dana, a sada su počele da nose lutke sa sobom kada napuštaju kuću

Identične bliznakinje su u vezi sa istim muškarcem: Pokušavaju da zatrudne u isto vreme, ali to nije ono najbizarnije

Printscreen/Youtube

Blizanci mogu da imaju veoma jedinstven doživljaj sveta. I dok neki sve biraju identičnu odeću još od detinjstva ,drugi biraju karakteristične stilove kako bi se izdvojili.

Ali kako Miror izveštava, jedan par bliznakinja je svoj odnos podigao na viši nivo. Naime one pokušavaju da zatrudne u isto vreme – a da stvar bude još luđa, obe imaju istog verenika.

Ana i Lusi Decinkue rade sve zajedno, uključujući oblačenje, zajednički odlazak u kupatilo, a sada se nadaju da će zajedno podići porodicu, ali je neophodno da budu potpuno usklađene.




Ana i Lusi su zvezde TLC emisije Extreme Sisters i dokumentovale su svoje pokušaje da zatrudne poslednjih godinu dana, a sada su počele da nose lutke sa sobom kada napuste kuću.

Sestre su u poliamornoj vezi i dele verenika Bena. Kada bi obe rodile njegovo dete, ovo bi učinilo Bena ocem i ujakom dece obe žene. U emisiji je par otvoreno govorio o svojoj borbi da zatrudne i zašto su počele da nose lutke u javnosti, rekavši: „Imale smo problema da zatrudnimo u isto vreme". 

ma da zatrudnimo, tako da je ovo sledeća najbolja stvar. Naš san je da budemo trudne zajedno u isto vreme“. Slično kao i njihove mame, lutke su identično obučene dok Ana i Lusi pokušavaju da steknu osećaj majčinstva i odgovornosti koje ono podrazumeva. Uprkos svojim borbama, one su uzbuđene zbog mogućnosti i po prvi put su rekle da žele da usklade svoje iskustvo trudnoće već 2021. godine.

„Nikada ranije nismo radili test na trudnoću. Zaista je magično kad jedan štapić može da potvrdi da ste trudni. Imamo 35 godina. Odlučili smo da sada želimo decu. Imala bih srčani udar da je jedna zatrudnela, a druga nije. Radije bismo da smo oboe trudne, a ne samo jedna", rekla je Ana.

"Definitivno će biti izazov da obe zatrudne u isto vreme. Definitivno je veliki pritisak za jednog muškarca.", dodao je Ben.

Ben se zabavlja sa sestrama od 2012. godine, ali poliamorija nije legalna u Australiji, tako da ne mogu zvanično da se venčaju, uprkos tome što su se verili u maju 2022.

Komentari (0)
Loading