Sara i Luka su se videli dva puta I odmah se verili: " Naša ljubav je jaća od svih prepreka"

Vesti 27.01.2023 12:22 0

Luka Bond (22) i Sara Dorouh (21) su fitnes treneri koji su se upoznali na Instagramu u decembru 2021. godine, a spojila ih je ljubav prema zdravom načinu života.

Sara i Luka su se videli dva puta I odmah se verili: " Naša ljubav je jaća od svih prepreka"

Printscreen/Instagram

I pored toga što su bili udaljeni 14.000 kilometara, obećali su jedno drugom da će se čuti svaki dan putem video poziva.

- Postavio mi je neka pitanja o fitnesu, pošto radi i kao lični trener - rekla je Sara o njihovim prvim onlajn razgovorima.

 


- Kada je sledeći put pozvao, osetila sam se kao da ga na neki način poznajem, pa mi je bilo prijatnije. Ispitivao me je i o mojoj veri i hrišćanstvu, biblijskim stihovima i sličnim stvarima – dodaje. U julu 2022, Bond je odlučio da putuje 32 sata od Novog Zelanda do Amerike da bi konačno upoznao Saru u njenom domu u Virdžiniji.

- Kada sam prvi put video Luku uživo, delovalo mi je kao san. Iskustvo koje nikada ranije nisam osetila - taj prvi zagrljaj je bio nešto što smo toliko dugo čekali, pa možete da zamislite koliko je bilo uzbudljivo kada smo potrčali jedno prema drugom i zagrlili se - rekla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Bond (@lukethomasbond)

 


Sara je rekla da je u decembru otišla kod njega na Novi Zeland da provede Božić sa njim i njegovom porodicom. Na njeno iznenađenje, Bond je kleknuo na jedno koleno i zaprosio je tokom porodičnog kampovanja.

 

 

- Bilo je super uzbudljivo i to je nešto što smo morali da rešimo. Znali smo da želimo da provedemo život zajedno jer nismo hteli da putujemo tako daleko - objasnila je Sara.

 


Iako još nisu odlučili gde će se skrasiti, par planira da jednog dana živi zajedno. Za sada će morati da se oslone na „poverenje” koje imaju jedno u drugo sve dok Bond u aprilu ne ode u Ameriku da se ponovo vide. - Najvažnije je da verujete jedni drugima, pogotovo kada ste tako daleko jedno od drugog. Uvek će biti onih negativnih misli koje mogu pasti na pamet obojici – kaže on.

Takođe je priznala da njihova komunikacija nije baš dobra s obzirom na to da žive u različitim vremenskim zonama. – Zaista se borimo, ali imamo i nekoliko stvari koje radimo da „smanjimo” tu distancu. Trudimo se da redovno komuniciramo, dajemo prioritet našim pozivima i verujemo jedno drugom - rekao je par, prenosi Njujork post.

 

 

Komentari (0)
Loading