Kada budete čuli od čega ova žena zarađuje, ŠOKIRAĆETE se: Majka je troje dece i tvrdi do sada zaradila oko 64 hiljade evra!

Vesti 27.01.2023 22:00 0

Oparila se od bizarnog muškog fetiša

Kada budete čuli od čega ova žena zarađuje, ŠOKIRAĆETE se: Majka je troje dece i tvrdi do sada zaradila oko 64 hiljade evra!

Printscreen/Instagram

Lizi Grumbridž je visoka 187 centimetara, a potražnja za njenim seksi najlonkama je tolika da zarađuje gotovo dvostruko više od prosečne britanske plate.

Kaže da je dosad zaradila oko 64 hiljade evra od prodaje svojih seksi hulahopki, a potražnja je toliko velika da svake nedelje mora odlaziti u kupovinu novih, piše "Mirror".

 

 

- Uživam i nije me briga šta drugi misle. Njihovo mišljenje ne plaća moje račune. Na ideju sam došla kada su mi se obožavaoci počeli javljati na TikToku. Snimam puno videa koji se odnose na moju visinu i u kojima nosim čarape. Tako su mi počeli slati poruke mogu li kupiti čarape od mene - otkrila je Lizi koja ima više od 733.000 pratilaca na TikToku.

 

 

Kaže da joj prija što je ljudi prepoznanju kada izađe napolje.

Od kada je pokrenula ovaj nesvakidašnji posao, zarađje dvostruko više od prosečne britanske plate. Majka je troje dece i tvrdi da proda otprilike 10 pari čarapa u 14 dana. 

Povećala je i grudi pa se nada da će se potražnja još povećati.

 

 

Ipak briga o troje dece uz kreiranje sadržaja za društvene mreže nije uvijek laka, a Lizi je priznala da ima i svoje teške trenutke.

- Želim pokazati da možete ostvariti svoje snove i rizikovati jer se živi samo jednom i isplati se - rekla je ona i dodala da je to sada njen posao s punim radnim vremenom.

 

 

Komentari (0)
Loading