Verenik je VARAO dok je bila trudna: Kada mu je predložila OVO, pobegao istog momenta!

Vesti 28.01.2023 14:10 0

Intuacija je nije prevarila, znala je da će se sve opet dogoditi

Verenik je VARAO dok je bila trudna: Kada mu je predložila OVO, pobegao istog momenta!

Printscreen/TikTok

Kira Arelano iz Las Vegasa, nedavno je postala viralna na TikToku nakon što je podelila trik pomoću kog je otkrila da je s nevernim partnerom u vezi.

Kada je otkirla da ju je verenik prevario, trudna Kira ga nije ostavila, već mu je prešla preko toga, ali u pokušaju da obezbedi svoje finansije i emocionalno blagostanje, odmah je predložila predbračni ugovor, koji je uključivao klauzulu da ako neko od njih vara, druga polovina ima pravo na nadoknadu za emocionalnu štetu.

- Pomenula sam predbračnu klauzulu i klauzulu o neverstvu, zbog čega mu je bilo veoma neprijatno. Na kraju je nevoljno pristao, iako je posle toga pokazivao smanjene namere da se oženi. On je do ovog trenutka bio veoma nepokolebljiv u tome da se oženi i da imamo bebu, a onda se izgleda predomislio - kaže Kira u videu.

Verenik je VARAO dok je bila trudna: Kada mu je predložila OVO, pobegao istog momenta!

Printscreen/TikTok

 

 

Devojka je otkrila i kako su već vodili razgore o venčanju, te da je ona pronašla savršenu venčanicu, ali čim se pojavila sa predbračnim ugovorom i ovim zahtevima, planiranje venčanja je stalo, prenosi "DailyMail".

Ubrzo su se sve češće svađali kako bi se na kraju rastali.

Kira se sada vodi poslovicom "jednom varalica, uvek varalica“, a video je postavila na TikTok kako bi i druge žene zaštitila od neverstva.

Devojka je u videu podelila i priču o nastanku predbračnog govora koja je dodatno privukla pažnju.

Nakon što su se verili, počela je da radi na njihovom predbračnom ugovoru, kada mu je predložila da uključe klauzulu o neverstvu.

Gledao je kao da je luda, a ona tvrdi da je to zato što je znao da će da je prevari.

- Veoma sam zahvalna što sam izašla iz te veze i sprečila sebe da zaglavim u braku sa nekim ko me ne voli i nikada me nije voleo. Pokušala sam da budem najbolja devojka, ali ispalo je kako je moralo - rekla je. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading