Svaki sastanak sa muškom osobom za nju je bio FIJASKO: Napravila je ANKETU kako bi ustanovila šta nije u redu sa njom

Vesti 28.01.2023 22:30 1

„Zaokružite ako mislite da sam slatka, zgodna, seksi ili lepa“, zamolila je devojka svoje pratioce

Svaki sastanak sa muškom osobom za nju je bio FIJASKO: Napravila je ANKETU kako bi ustanovila šta nije u redu sa njom

Printscreen/TikTok

Nakon što se nekoliko njenih poslednjih sastanaka završilo pre nego što su počeli; sa muškarcima koji su je ostavili da čeka i nikada se nisu pojavili; TikTok korisnica Stefani D'Agustini odlučila je da uradi anketu kako bi otkrila „šta nije u redu sa njom“ i zašto joj se to dešava...

Ona  je objasnila da je poslala svoju anketu za upoznavanje svim momcima koji nisu došli na dogovoreni sastanak sa njom, a objavila je i svoj upitnik u PDF verziji; ako neko želi da ga preuzme i koristi. „Ako imate isti problem, slobodno je iskoristite za sebe“, rekla je autorka i dodala:  „Objasnite u rečenici-dve zašto ste odlučili da se uopšte ne pojavite“, kaže prva tačka upitnika, a odgovori, šali se, mogu biti razni; od toga da su bili zastrašeni njenom lepotom, do toga da mrze sebe ili misle da je predobra za njih...


„Zaokružite da li mislite da sam slatka, zgodna, seksi ili lepa“, rekla je i dodala da že one koji to ne urade smatrati ženomrscima.. „Sledeće, napišite imena, mejl adrese i brojeve telefona najmanje dva bivša partnera, da mogu malo da proćaskam sa njima ili da započnem grupno ćaskanje“, nastavlja ona i dodaje da od onih koji su se pojavili i sa sa kojim je bila u vezi, traži i da izabere neki oblik naknade za svoje vreme. „Dakle, možete izabrati nešto jednostavno, poput slanja lozinki za razne plaćene usluge“, zaključuje ona.

„I na kraju, ali svakako ne najmanje važno, učinite me svojom muzom i posvetite svoj život tome da me ponovo osvojite“, poručila Tiktokerka svojim bivšim, potencijalnim momcima, a prenosi NY Post.


Komentari (1)
Loading
S2
29.01.2023 11:31

Spisak pitanja iz njene tzv. ankete, a pogotovo sugerisani "odgovori"otkrivsju da je njen problem previsoko mišljenje o sebi. To je, među devojkama, tako rašireno zbog pogrešnog sugeroisanja od malena: ti si najlepša, naša princeza...Onda život postavlja stvari na svoje mesto. To lažno samopouzdanje postaje nepremostiva barijera za oboje.