Iskreno pismo žene koja je uplovila u aferu: "Viđam se sa mužem drugarice iz detinjstva, ne mogu da prestanem"

Vesti 04.03.2023 09:34 0

Nakon jedne zabave i pijanog poljupca, žena je počela da spava sa mužem drugarice iz detinjstva. Sada traži savet šta da radi

seks

Shutterstock

Savetnica Mirror-a Kolin dobila je pismo od čitateljke koja je slobodna, ali je posle pijanog poljupca počela da spava sa oženjenim muškarcem i traži savet šta da radi jer se čini da se zaljubila u njega.

„Draga Kolin, ja sam 31-godišnja slobodna žena i pre nekoliko nedelja bila sam na kućnoj zabavi kod prijatelja. Njen muž je ponudio da me odveze kući na kraju noći jer nije pio. Znam ga jako dobro. Išli smo zajedno u istu srednju školu, onda se oženio mojom drugaricom, pa sam ga bolje upoznala. Uvek smo se dobro slagali jer smo se često družili i zabavljali zajedno. Volim da provodim vreme u njegovom društvu. U svakom slučaju, da pređem na stvar, te noći kada se zaustavio ispred moje kuće i kada sam mu zahvaljivala što me je ispratio, nagnuo se i poljubio me“, počela je žena u pismu. "Ali to nije bio prijateljski poljubac u obraz, to je bio pravi poljubac i svideo mi se. Znam da je tako trebalo da bude, ali kada mi je sutradan poslao poruku i tražio da me vidi, pristala sam. I tada smo imali neverovatan seks. Ali to je više od seksa. Definitivno sam se zaljubila u njega i sada ne znam šta da radim. Osećam se užasno jer poznajem njegovu ženu od naše osme godine i ona je jedna od mojih najbližih prijateljica. Znam da je to pogrešno, ali kao da sam zavisna od ove afere i ne želim da je okončam. Molim vas pomozite", zaključila je ona.

Kolin joj je rekla da razume da se oseća kao da je zavisna od afere i da joj je to izgovor da nastavi jer ne može da prestane, ali može. Ona jednostavno ne želi. Takođe je naglasila da joj se ne čini da ona oseća preteranu krivicu zbog onoga što radi.

On joj ipak savetuje da se zapita kakav je to muškarac koji napravi prvi korak ka prijateljiici svoje žene, a zatim se uplete u aferu. Zašto on ne bi uradio isto tebi? On razume da je čitateljka možda zaljubljena i mašta o tome da pobegne sa njim i stvori zajednički život, ali mora da shvati da mu je sve to verovatno samo zabava. Upozorava je da bi čak mogao reći da je voli i obećati joj svašta, ali da li će zaista ostaviti ženu zbog nje?

Kolin dodaje: „Ako mislite da ga zaista volite, morate da saznate koliko je ozbiljan i šta planira da uradi po tom pitanju. Nastaviti igru iza leđa njegove žene nije samo okrutno, već što duže traje, veća je verovatnoća da će saznati. I da li ste zaista razmišljali o ovome iz perspektive vaše prijateljice? Ako želite da nanesete bol i prekinete brak i prijateljstvo, morate se uveriti da je vredno toga."

Komentari (0)
Loading