Ovo su tri najgore astro kombinacije snaje i zaove: Između njih lete otrovne strele, normalan odnos između njih je nemoguć

Vesti 17.04.2023 16:30 0

Iako je odnos tašte i zeta uvek kompleksan, tri astrološke kombinacije su izuzetno kritične

Ovo su tri najgore astro kombinacije snaje i zaove: Između njih lete otrovne strele, normalan odnos između njih je nemoguć

Shutterstock

 

Kada je tašta rođena u znaku Škorpije i kada je  zet je rođen u znaku Škorpije, to je zapravo veoma napeta  energija jer se radi o jakim i kontrolisanim emocijama. Njih dvoje imaju veoma težak zadatak a to je da moraju da se trpe. Njihov odnos je veoma komplikovan i stvara veoma neprijatanu atmosferu kada su njih dvoje blizu. Ovde najviše trpi žena ovog muža i ćerka ove majke / tašte jer je ona večiti zid koji ih razdvaja. 

Veoma komplikovana kombinacija je kada je tašta u znaku Ovna a kada je zet u znaku Jarca. Ovo su veoma tvrdoglava sazvežđa i retko kada koji može da popusti. Uglavnom svako misli da je u pravu i tera inat onom drugom. Tašta u znaku Ovna voli da bude sve po njenom i kontroliše sve što se dešava u životu njene ćerke a zet u znaku Jarca to ne dozvoljava i često dolazi do blokiranja komunikacije. 

Kombinacija kada je tašta u znaku Bika a zet u znaku Lava je takođe veoma teška i komplikovana, zato što i jedan i drugi znak pripadaju fiksnom kvalitetu, što donosi jako teško medjusobno razumevanje. Tašta je previše zahtevna i ne daje da neko utiče na njenu ćerku - mezimicu a zet je u lavovskom stilu neko ko drži do sebe i svog ugleda. Ovde su često sukobi u vezi novca i novčanih transakcija. 

Komentari (0)
Loading