Devojčica došla iz škole oblepljena trakom: Kada je majka saznala JEZIVU istinu, odmah se obračunala sa nastavnicima

Vesti 09.02.2023 08:59 0

Majka je uzburkala internet nakon što je rekla da su noge njene ćerke bile zalepljene u školi jer je nosila poderane farmerke.

Devojčica došla iz škole oblepljena trakom: Kada je majka saznala JEZIVU istinu, odmah se obračunala sa nastavnicima

Printscreen/TikTok

Tinejdžerka majke Šane Dramond imala je poderane farmerke na butinama, što je škola smatrala neprikladnim.

Nastavnici su navodno prekrili njenu izloženu kožu lepljivom trakom pre nego što je uopšte pozvala mamu. Šana je podelila svoje iskustvo na TikToku, pokazujući kako izgledaju noge njene ćerke i kako je rešila problem u školi.

Besna mama je snimila sebe kako ulazi u školu i čuje se kako pita ćerku "ko je to bio?" Izazivajući člana osoblja iza plastičnog paravana, ona je nastavila: „Da li ste mislili da je prihvatljivo staviti lepljivu traku na kožu moje ćerke?“ Kada je žena za pultom odgovorila da je to pravilo, Šana je upitala: „Da li je pravilo stavljati selotejp na kožu deteta?“ - Da li preterujem ili se opravdano nerviram što je škola smatrala da je prihvatljivo da selotejp traka stavi na kožu mog deteta? Trebalo je da me pozove škola ako su hteli da promeni pantalone. Nikada ranije nismo imali problema sa pravilima oblačenja. Uniforme navijačica su kraće od ove. Bila je ponižena i morala je to da sakrije vezujući kaput oko prednje strane. „Moja ćerka ima ekcem i osetljivu kožu i da mi nije poslala poruku, sedela bi ceo dan sa selotejp trakom koja joj iritira noge“, napisala je u opisu videa.

Podrška je stigla ispod videa, koji je prikupio skoro četiri miliona pregleda. - Kodeks oblačenja ili ne, zoveš roditelje i kažeš im da ponesu odeću da se presvuku. Ne možete zalepiti nečije dete! – napisao je jedan korisnik. - Naše dečje škole nam daju ružne trenerke ako prekrše pravila oblačenja, ili zovu roditelje - dodao je drugi. - Kao neko kome je koža oguljena selotejpom zbog alergije na lepak... Da, velika je stvar - komentariše treći korisnik.

Komentari (0)
Loading