Slučajno je rezervisala "hotel za odrasle": "Nisam mogla da spavam od stenjanja, a onda su mi prišla dva tipa"

Vesti 17.02.2023 22:00 0

Silv tvrdi da je radila na filmu i da se slučajno prijavila u obližnji hotel koji ima reputaciju kao hotel za seks.

Slučajno je rezervisala "hotel za odrasle": "Nisam mogla da spavam od stenjanja, a onda su mi prišla dva tipa"

Printscreen/TikTok

Pevačica i tiktokerka Silv se prijavila u hotel u Mančesteru kada je posetila grad zbog posla, a njene kolege su bile šokirane ovim i otkrile da je odsela u ozloglašenom seks hotelu, piše Dejli star. Silv tvrdi da je radila na filmu koji se snima u gradu, a sasvim slučajno se prijavila u obližnji hotel koji je na lošoj reputaciji kao hotel za seks.

U video snimku koji je na TikTok-u prikupio više od 96.000 lajkova, pevačica je objasnila: „Slučajno sam odsela u seks hotelu u Mančesteru i moram sebi da dam oduška. „Rekla sam svojim kolegama gde sam odsela, a oni su rekli: 'Da, to je ozloglašen, sumnjiv hotel kao hotel za seks i prostituciju. Pomislila sam: 'Ok, to objašnjava mnogo toga.' Nakon što sam se prijavila prvog dana, čekala sam lift i dva momka su mi prišla, počeli su da ćaskaju sa mnom i pomislila sam, pa, to je u redu. „Pričaću sa bilo kim.“ Ali oni su počeli da pričaju. kao, 'oh, da li želiš društvo dok si ovde? Hoćeš li biti zauzeta?'" U početku sam mislila da me samo zadirkuju, ali sada mislim da su mi možda nudili svoje usluge," rekla je.

@sylv_music I also saw ‘couples’ every time I used the elevator, like everyone was in a pair I swear lmao #hotelexperience #badhotels #funny #ElectrifyTheMini #extrawork #manchesterhotels ♬ original sound - sylv



'Akcija bez prestanka'

"Zvuci seksa su odzvanjali tamo svake noći. Seks je trajao bez prestanka u svim sobama oko mene. Bilo je to malo previše za mene", istakla je ona. Nastavljajući da opisuje svoje iskustvo u neimenovanom hotelu, Silv je napisala: "Takođe sam videla 'parove' svaki put kada sam koristila lift. Bilo je kao da su svi parovi, kunem se".


Njeni pratioci su bili šokirani, ali ih je ipak nasmejala njena gre[ka. „Zvuči kao mesto koje treba da posetim“, „Život glumaca“, „Ime hotela? U svrhu istraživanja“, „Ti hoteli će sada biti zauzeti“, samo su neki od komentara.
 
Komentari (0)
Loading