Ovakvog frajera još niste videli: Bio je užasno gojazan, pa prebegao na selo i posle nekoliko meseci se vratio kao APOLON

Vesti 18.02.2023 15:34 0

Brajan O'Kif se celog žviota borio sa viškom kilograma

Ovakvog frajera još niste videli: Bio je užasno gojazan, pa prebegao na selo i posle nekoliko meseci se vratio kao APOLON

Printscreen/Instagram

 Često je držao dijete, ali su mu se kilogrami redovno vraćali. Kada je dostigao kilažu od 153 kilograma, shavtio je da mora da uradi nešto drugačije jer je bio na putu da se razboli.

Rešio je da ode iz Irske u udaljeno selo u Španiji, da prekine kontakt sa porodicom i prijateljima kako ga ne bi ometali i skretali pažnju sa cilja. Za sedam meseci smršao je više od 60 kilograma.Vratio se zatim u Irsku i zabeležio kamerom susret sa najmilijima, taj video na TikToku ima 32.8 miliona pregleda.

 Kaže da je uspeo tako što je prstao da se meri i svakodnevno obraća pažnju na kilažu. Shvatio je da je jedino što je potrebno da bude disciplinovan, piše Insajder.

Brajan je bio gojazan i kao dete. Dok je pohađao internat, uspeo je da smrša zahvaljujući sportu ali je kilograme vratio tokom studiranja, delimično i zbog povrede koja ga je sprečila da se bavi omiljenim sportskim aktivnostima. Kada se 2017. preselio u London, izgubio je više od 30 kg, pa se ponovo ugojio, nakon što je magistrirao.

"Gubitak težine bio je ono što sam najviše želio, ali nisam bio spreman da se žrtvovujem da da bih to dugoročno postigao", rekao je.

.

Pre tri godine doneo je drastičnu odluku kada je otišao u špansko selo gde njegov brat radi kao lekar. Svakog jutra bi šetao psa sat vremena, a pre toga plivao, trčao, radio vežbe istezanja i onda pešačio pet sati.

Rekao je da su njegove metode bile ekstremne, kao što je bila i odluka da ostavi posao i žvii od ušteđevine. Dnevno je unosio 2.000 kalorija i oko 200 grama proteina.

 

Komentari (0)
Loading