Vrištala je od BOLOVA: Devojčica (15) otišla na depilaciju nogu, a kući se vratila bez kože na BUTINI

K.Ć. Vesti 09.05.2022 13:50 0

Devojka iz Njujorka podelila je izuzetno neprijatnu situaciju. Kada je imala 15 godina, otišla je na depilaciju nogu. Tokom postupka, vruć vosak je pao na njenu butinu. Šokirana devojka je plakala i vrištala od bolova, ali ju je kozmetičarka izgrdila rekavši joj da "ne pravi dramu od toga"

Vrištala je od BOLOVA: Devojčica (15) otišla na depilaciju nogu, a kući se vratila bez kože na BUTINI

Printscreen/TikTok

Badesim Kubak se vratila u vreme kada je imala 15 godina. Išla je na koncert, a događaju je prethodila poseta kozmetičkom salonu. Svrha posete bila je depilacija nogu voskom. Tinejdžerka je na samom početku znala da će procedura biti bolna, ali je odlučila da to mora da uradi.

Kada je kozmetičarka nanosila vosak na unutrašnju stranu njene butine, poklopac aplikatora je otpao i njegov sadržaj se prosuo na površinu njene kože između nogu, na sreću izbegnuti su intimni delovi. Mlada devojka je zavijala od bola.

Kozmetičarka koja je depilirala tinejdžerku ju je preklopila rekavši da je preterala i da je sve u redu. U tom trenutku, Badesim se osećala posramljeno što je napravila izdramila. Naterala je sebe da mirno sedi do kraja depilacije. Žena je prekrila opekotine hidratantnom kremom i papirnim ubrusima i rekla da je poseta završena.

Tinejdžerka je platila posetu i vratila se u školu da vidi da li medicinska sestra može da joj pomogne. Žena je učinila koliko je mogla i Kubak je uspeo da stigne na koncert, ali je veče provela u agoniji, od užasnih bolova koje je imala.

Printscreen/TikTok

 

Šokantno otkriće

Sledećeg jutra bolovi su i dalje bili nepodnošljivi, pa su devojčicu roditelji odveli kod ujaka, plastičnog hirurga, da bacili pogled na njenu nogu. Dok je čovek skidao zavoj, video je šokantan prizor - koža je bila otkinuta sa gornjeg dela butine.

 

 

Ujak je bio potrešen stanjem tinejdžerke, i naredne tri nedelje joj je ćistio opekotine. Takođe je bio šokiran što se nije onesvestila kada se nesreća dogodila.

Mnogi su pitali devojku ispod klipa da li tuži kozmetičarku. Tiktokerka je odgovorila da to tada nije uradila, ali da sada razmatra tužbu. Gledaoci su izrazili simpatije prema mladoj ženi i uputili joj reči podrške.

Komentari (0)
Loading