Dok je trčala, pronašla je ŽIVU zakopanu bebu: " Još je imala pupčanu vrpcu, molila sam Boga samo da PREŽIVI"

Vesti 24.02.2023 18:00 0

Priča koja nikoga nije ostavila ravnodušnim

Dok je trčala, pronašla je ŽIVU zakopanu bebu: " Još je imala pupčanu vrpcu, molila sam Boga samo da PREŽIVI"

Shutterstock

Azita Milajan (58) upoznala je mladića kojeg je spasila od smrti, Metjua Kristijana. Azita je počela da plače kada je ušla u sobu i videla sada odraslog muškarca. Dok su se zagrlili, Metju je počeo da briše suze od emocija.

Dana 16.3.1998, Azita je bila na večernjem trčanju sa svojim psima u Altadeni u Kaliforniji, kada je jedan od pasa pronašao nešto što je izgledalo kao mrtva životinja, ali kako je sudbina navela, to je bio mali novorođeni dečak.

Beba je imala samo nekoliko sati, bila je umotana u peškir, još je imala pupčanu vrpcu i živa je zakopana.

- Otišla sam tamo i čula zvuk, Tango (pas) je stajao iznad njegove glave i rekla sam mu: "Hajde, idemo, šta gledaš?", ali psi nisu hteli da se pomere iako sam vikao na njih. Pogledao sam i video žbunje i odjednom su se Kristijanove noge pojavile sa zemlje - rekla je.


- Nisam znala ni da li je dečak ili devojčica, ali je toliko plakao kada sam ga izvadila iz zemlje. Odmah sam počeo prstima da mu uklanjam prljavštinu iz nosa i usta i rekla sam  mu: "Molim te, nemoj umrieti. Ja te nikada neće napustiti. Volim te -, dodala je u suzama.

Potom je odmah pozvala hitnu pomoć i beba je odvedena u bolnicu dok se nije oporavila, a zatim je data na usvajanje. 

 Azita je otkrila da joj je bilo veoma teško da ga vidi kako odlazi jer bi i sama volela da ga usvoji, ali je priča dospela u medije i njeno ime je bilo u svim novinama, a nije želela da ga izlaže opasnosti.


- Čekala sam te 20 godina. Ti si baš onakav kakav sam te zamišljala, pogodila sam sve. Hvala ti što si ušao u moj život, promenio si me. Znala sam da ćemo se ponovo sresti - rekla je kada je videla Metjua.

Metju je sada na koledžu u Arizoni, studira novinarstvo, te je otkrio da ne gaji mržu prema osobi koja ga je zakopala. 

 - Želim da budem u kontaktu sa njom, ona će biti kao moja peta mama - rekao je za kraj o Aziti.

Video emotivnog susreta: 


 

 


 
Komentari (0)
Loading