Hoćete li biti LJUTE ako danas ostanete bez POKLONA od vašeg voljenog? Pitali smo dama iz Beograda, a odgovori su prilično TUŽNI

Vesti 08.03.2023 16:00 1

Muškarac u potrazi za poklonom je muškarac s povezom na očima, a mi smo lude ako mislimo da će oni da nam čitaju misli, a da mi ne kažemo glasno i jasno šta želimo

Hoćete li biti LJUTE ako danas ostanete bez POKLONA od vašeg voljenog? Pitali smo dama iz Beograda, a odgovori su prilično TUŽNI

Shutterstock

 

Muškarci i 8. mart, 8. mart i muškarci. Pokloni i 8. mart. Muškarci i pokloni. Puno je kombinacija koje je praktično nemoguće povezati. Žene negde znaju da su očekivanja mala. A zašto?

Zato što vaš muškarac smatra da je "bulšit" slaviti 8. mart? 

Ili zato što je glupost takvom danu pridavati posebnu pažnju.

Ili su vezani za onu staru dobru "Zar je važno koji je dan? Važno je da je voleti i biti voljena tokom cele godine, a ne jednog dana u mesecu..."

Floskule, prazne priče, odsustvo osećaja za nešto lepo, ljubavno i drugačije.

Nisu samo naši balkanski muškarci u ovom moždanom raskolu kad je u pitanju biranje poklona i posvećivanje pažnje jednom ženskom prazničnom  danu.

pokloni

Shutterstock

 

 Najveća su očekivanja kada je veza mlada. Tada ona očekuje uzbudljiva iznenađenja, jer je eto videla na filmu kako on planira romantičnu večeru sa svećama boje šampanjca. U ruci drži savršeno umotan paketić kojeg jedva čeka otvoriti. Sve je preeeeslatko! Naročito kad ona i prijateljica razmišljaju kako će da ih iznenadi njihov princ na belom konju.

U mislima su odmotale već bezbroj poklona, od ogrlica, do cveća, do šminke, parfema, haljina, cipela… I dođe i taj dan, a obe dobile poklon odmotan. Jedna dobila čokoladu, a druga ništa jer on ide s društvom na skijanje.

Pitale smo naše dame iz redakcije šta očekuju od svojih prinčeva i dobile prilično tužne odgovore.

- Na početku, kada smo se tek smuvali partner i ja, napomenuo mi je da ne slavi Dan zaljubljenih, da ne voli svoj rođendan, kao ni doček Nove godine... Pomalo šokirana, prihvatila sam to. Jednostavno, ne voli, šta ja tu mogu... Međutim, nismo propustili ništa od navedenog, sve smo uredno proslavili i podelili poklone međusobno. Tako da, što se tiče 8. marta, očekujem neočekivano - rekla je Milica.

- Ja ništa ne očekujem. Nekako sam navikla da ne dobijam poklone i pomirila sam se sa tim - bio je jedan od odgovora.

- Zameram mužu ako ne dobijem poklon. Pošto ja sebi ne mogu da kupim cveće, red je da i meni neko kupi cveće ili poklon - Željka je dala iskren odgovor.

- Logično da zameram ako ne dobijem poklon. Ne moram da ga dobijem baš taj dan, ali ga svakako očekujem - Miličino je mišljenje.

- S obzirom da nemam nikakva očekivanja, naravno da mu neću zameriti. Nikada nismo praktikovali proslavu Osmog marta. Više volim poklon iznenađenja - Boba.

Komentari (1)
Loading
marija
28.02.2023 09:51

Pokloni za osmi mart, dan proslave jednakosti izmedju muskaraca i zena. godisnjica smrti Klare Cetkin... Zasto bih ja ocekivala poklon na taj dan?