Dozvolila je sinu da nosi mašnu i cvetna odela: "Toliko je lep da može da bude model za devojčice"

Vesti 28.02.2023 15:00 0

MAJKA je izazvala ogromnu debatu na internetu nakon što je dozvolila svom 'lepom' sinu da prezentuje odeću za devojčice tokom fotografisanja.

Dozvolila je sinu da nosi mašnu i cvetna odela: "Toliko je lep da može da bude model za devojčice"

Printscreen/TikTok

Eboni, poznata na mreži kao @eboni_andthreeboisk, otišla je na TikTok da podeli snimak svog sina kako reklamira kombinezone za devojčice i sandale, nakon što je devojčica koja je trebalo da bude model odustala.

I dok je majka troje dece bila oduševljena odlukom, nisu svi bili za - jedan je tvrdio da će ga to zbuniti ili osramotiti. U novom kolutu, Eboni je napisala: „Kada je tvoj sin tako lep i završi kao model za devojke. Tokom 24-sekundnog videa, mama je podelila različite snimke tog dana, gde se čini da se njen sin smeši dok nosi cvetna odela i mašnu u kosi. Ispod snimka je dodala: „Mrzitelji će mrzeti uvek. To nije bilo planirano, ali devojčica to nije htela da uradi, pa je on preuzeo."

Dozvolila je sinu da nosi mašnu i cvetna odela:

Printscreen/TikTok

 

U drugom snimku, Eboni brani svoju odluku, dokazujući svojim sledbenicima da njen sin nije zbunjen. Ona počinje tako što ga pita da li je dečak ili devojčica, na šta on odgovara „dečak“. Preko snimka, Eboni je napisala: „Nije zbunjen. On zna šta je. Bilo je to snimanje modela, a ne njegova svakodnevna odeća.” Originalni kolut Eboni-a privukao je dosta pažnje na mreži, dobivši više od 377, 600 lajkova i 3,7 miliona pregleda.

Dozvolila je sinu da nosi mašnu i cvetna odela:

Printscreen/TikTok

 

U komentarima, drugi roditelji su podelili svoje reakcije - ali nažalost nisu svi bili za to da dečak modelira odeću iz odeljenja za devojčice. Jedan je napisao: „Kako zbuniti svoje dete.“ Drugi je rekao: „Zamislite da mu bude neprijatno zbog toga kad poraste. Treći je dodao: „Nikada to ne bih uradio svom detetu, nazovite me staromodnim, ali nikada ne bih ni pomislio na to. Iako su drugi skočili da brane maminu odluku, a neko drugi je dodao:

„Ovi komentari su zastrašujući. Tvoj sin je lep. „Neće biti zbunjen jer se obukao kao devojčica. Sve vreme sam oblačila tako svoje rođake." Drugi je rekao: „Ne vidim zašto su svi izbezumljeni, on ima dve godine. Nije ga briga šta nosi i zna da je sladak.“ Jedan drugi je prokomentarisao: „Vidi. Posao je posao. Pravi muškarci rade šta moraju. Sladak."

Komentari (0)
Loading