Poverila se majci i zadobila "nož u leđa": "Slučajno sam saznala da me VERENIK laže, a ona vuče sve KONCE"

Vesti 18.11.2021 10:30 0

Upoznala ga je preko prijatelja i platila mu da me odvede na naš prvi sastanak

Poverila se majci i zadobila "nož u leđa": "Slučajno sam saznala da me VERENIK laže, a ona vuče sve KONCE"

unsplash.com

Nedavno je jedan korisnik "BuzzFeeda" ispričao kako je otkazao svoje venčanje, pa je zamolio duge koji su se našli u toj situaciji da javno podele razloge zbog kojih su se predomislili pre velikog dana.

Među brojnim objavama, jedna od najupečatljivijih bila je objava nesuđene neveste koja je, kaže, bila "šokirana kada je pre nekoliko meseci saznala da njena majka sve vreme plaća njenom vereniku za izlaske sa njom..." 

Bili su zajedno, kaže ona, dva meseca kada ju je zaprosio - i to sa skupim prstenom. Kada je počela priča o venčanju njeni roditelji su se odmah ponudili da sve plate i sve organizuju, a kada ga je naivna mlada upitala zašto njegovi roditelji ne žele da učestvuju, rekao joj je da njegova porodica nije bogat.

Zbog tog suvoparnog odgovora, kaže, odlučila je da ode u zlataru u kojoj je prsten kupljen i sazna koliko vredi, a čim je video unikat, prodavac joj je odmah opisao kupca.

- Rekao mi je prsten bio jedinstven i jasno se sećao žene koja ga je kupila - opisala je devojka trenutak kada je shvatila da je njen prsten kupila njena majka, a ne dečko.

Ali i to bi se, kaže, moglo nekako objasniti, da ga majka nije kupila ni mesec dana pre nego što su njih dvoje uopšte počeli da se zabavljaju.

- Ispostavilo se da ga je upoznala preko prijatelja i platila mu da me odvede na naš prvi sastanak, jer sam joj nekoliko meseci pre toga rekla da me privlače oba pola, što ju je očigledno uplašilo - kaže ona.

Majka je priznala da je, očajna da svoju ćerku što pre udaje, zbog toga je plaćala sve izlaske, čak i prsten. 

- Osećala sam da nije u potpunosti prihvatila moju biseksualnost - kaže devojka i dodaje da je prekinula vezu sa verenikom samo nekoliko nedelja pre venčanja. Sada se viđa sa super devojkom, a majci više ništa ne govori.

Komentari (0)
Loading