Pre 14 godina nasmejao je celu Srbiju: Kovač Dragan se dva puta razveo, prvu ženu je PREVARIO pa je izbio skandal u selu! Danas izgleda TOTALNO drugačije

Vesti 18.11.2021 11:08 0

Kada se snimak šegrta Dragana Petrovića Gere pojavio na Jutjubu 2007, niko nije mogao da zamisli kakvu će popularnost će dobiti

Pre 14 godina nasmejao je celu Srbiju: Kovač Dragan se dva puta razveo, prvu ženu je PREVARIO pa je izbio skandal u selu! Danas izgleda TOTALNO drugačije

Printscreen/Youtube

 

Kada se pojavio na Jutjubu 2007, tada šegrt kovača Dragan Petrović Gera iz Svetlića nije ni slutio kakvu popularnost će dobiti. I danas, posle 12 godina prepričava se snimak koji ga je učinio poznatim u našoj zemlji.

 

 

Gera se, prema pisanju medija, oženio dva puta, a prema fotografijama sa njegovog profila, izgleda da radi kao automehaničar.

Kako mu stoji na Fejsbuk profilu, Gera trenutno živi u Kragujevcu sa devojkom. Naveo je i da je radio u Beču jedno vreme. Ipak, iako se drugi put oženio i preselio u Trnavu, izgleda da se i od nje razveo.

 

 

Gera je u čuvenom klipu govorio o svakodnevicu u kovačkoj radionici, o tome kako žene reaguju na kovače, a i kako gazdarica Milkica pravi najbolju kafu.

- Devojke više vole picane od garavih momaka koji vredno rade, ali kad se doteramo, može i da se sredi neki pos'o - rekao je tada Gera.

 

 

U izjavi za jedne medije pre nekoliko godina, nekada mladi kovač priznao je da je prevario prvu ženu, sa kojom ima dvoje dece. Ispričao je i da je zbog toga nastao veliki skandal u njegovom selu.

Na fotografijama sa Gerinog profila, vidi se i dalje šarm mladića koji nas je nasmejao svojim rečenicama.

Komentari (0)
Loading