Ovo je NAJLEPŠA priča koju ćete danas pročitati: Četiri najbolje drugarice su ostale trudne u isto vreme, ali to nije NAJFASCINANTNIJE

Vesti 07.03.2023 15:00 1

Video je za kratko vreme postao viralan, a dece ove četiri majke su postali najbolji prijatelji

Ovo je NAJLEPŠA priča koju ćete danas pročitati: Četiri najbolje drugarice su ostale trudne u isto vreme, ali to nije NAJFASCINANTNIJE

Printscreen/Instagram

Medi Kasteljano je zvezda TikToka koja je munjevitom brzinom postala viralna zahvaljujući jedinstvenom videu koji je objavila. U tom video-snimku, Medi i tri njene najbolje drugarice otkrivaju da su zatrudnele u isto vreme - čak dva puta! Njihova neobična priča privukla je pažnju ljudi širom sveta, čineći je pravom senzacijom na internetu.

Sa svojim jedinstvenim i emotivnim prikazom trudnoće, Medi je uspela da osvoji srca mnogih ljudi. Njena hrabrost i autentičnost su inspiracija mnogima koji su se susreli sa sličnim izazovima u životu. Njena priča nas podseća na važnost prijateljstva i podrške koju pružamo jedni drugima tokom životnih izazova.

 

@maddiecastellano Story time on how 4 best friends got pregnant at the same time TWICE! Love u @lobeeston & @britneekent ❤️ #pregnant #pregnancy #momsoftiktok ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

 

- Neki od vas se možda sećaju priče o tome kako smo ja i moje najbolje prijateljice zatrudnele u isto vreme - počela je Medi u videu na kom su išle fotografije koje prikazuju četiri najbolje drugarice koje su zatrudnele u isto vreme.

- Sve naše bebe rođene su nekoliko nedelja jedna za drugom i od rođenja su najbolji prijatelji. Radimo toliko stvari zajedno i bilo je tako zabavno što su imali male drugare od kada su bili u materici - nastavila je ova mama.

- Sada sva naša deca imaju najbolje prijatelje za ceo život - nastavila je Medi.

Samo nekoliko meseci nakon što je objavljen u avgustu 2021. godine, video Medi Kasteljano i njene tri najbolje drugarice koje su zatrudnele u isto vreme - dva puta, postao je viralni hit na TikToku, sa više od 7,5 miliona pregleda i hiljadama komentara oduševljenja.

Ovaj video je ujedinio ljude širom sveta u zajedničkom osećanju sreće života. Mnogi su bili zapanjeni slučajnom, ali neverovatnom sinhronizacijom trudnoće među Medi i njenim prijateljicama. Štaviše, fascinantno je da su mame bile sinhronizovane i u svojim drugim trudnoćama!

Ova neverovatna priča o prijateljstvu, sinhronizaciji i životu podsetila nas je na lepotu nepredvidivosti života i važnost prijateljstva koje nas može podržati u svim životnim izazovima.

Kakvi su vaši utisci nakon gledanja ovog video-snimka? Kako ova priča o prijateljstvu i sinhronizaciji trudnoće utiče na vas?

Komentari (1)
Loading
Mikula
07.03.2023 16:19

A tata isti?