Iz čela su mu izvadili nešto što se MIGOLJI: Mladić danima CEDIO bubuljicu, a onda je zaglavio u BOLNICI

Vesti 09.03.2023 10:00 0

Džek Holms je mislio da mu je bubuljica izašla na čelu

Iz čela su mu izvadili nešto što se MIGOLJI: Mladić danima CEDIO bubuljicu, a onda je zaglavio u BOLNICI

Printscreen/TikTok

Bubuljica ga je jako svrbela, pa je uzaludno pokušavao da je se reši, na klasične načine, no ništa što je pokušao nije urodio plodom, pa je shvatio da mora da preduzme nešto po tom pitanju.

On i supruga pokušavali su danima da je iscede. Međutim, onda se najpre pojavio mali otok, koji je brzo počeo da se širi sve dok mu se oko nije zatvorilo.

Džeka ujela konjska muva

Kako je rekao, mnogi su ga zadirkivali da se sigurno tukao sa nekim, a da neće da prizna. Kada su mu se zatvorila oba oka Džek je rešio da se obrati lekaru, piše San.

Mislio je da je reč o potkožnoj bubuljici kojoj treba više vremena da prođe. Otišao je u bolnicu i saznao šokantnu dijagnozu. Naime, saopštili su mu da ga je ujela konjska muva, a lekari su ostali zapanjeni dok su sanirali ubod. U bolnici su uspeli konačno da mu očiste izraslinu, iz koje je iskočila larva.

- Gledao sam kako se nešto, što je iskočilo iz čela, koprca na maramici, apsolutno odvratno - priseća se Džek i dodaje: - Posle toga su počela da mi otiču usta i osećao užasan bol pa sutradan morao ponovo da odem u bolnicu gde su mi dali set antibiotika, posle kojih sam se sutradan osećao kao preporođen", ispričao je Džek.

Ovaj mladić je na TikTok-u objavio fotografije pre i posle vađenja larve.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading