Čuvena Šeherezada provela je 11 SATI u bolovima, znala je tačno kada će se PORODITI: Zbog ove KOMPLIKACIJE kaže da je svaka beba drugačija

Vesti 19.11.2021 18:30 0

Kada je čuvena Šeherezada pre nekoliko nedelja rodila treće dete, svi su joj aplaudirali jer je konačno uspela da rodi devojčicu

Čuvena Šeherezada provela je 11 SATI u bolovima, znala je tačno kada će se PORODITI: Zbog ove KOMPLIKACIJE kaže da je svaka beba drugačija

Printscreen/Instagram

Turska glumica, Berguzar Korel izabrala je još prošlog leta ime za buduću ćerku.

Jedna od najpopularnijih turskih glumica ime je izabrala tokom prethodne trudnoće, kada je bila ubeđena da će roditi ćerku.

Međutim, pošto do porođaja nije želela da zna pol deteta, iznenadila se kada su joj rekli da je rodila zdravog sin! Tada je shvatila da će morati da traži drugo ime! Brzo su se ona i njen slavni muž Halit Ergenc, dogovorili da mu daju ime Hana, a što se ćerkicinog imena tiče, već su znali da će se zvati Lejla.

Kada je po treći put zatrudnela, Berguzar je znala da joj u stomaku raste mala Lejla, a kada ju je rodila, ostvarila je samoj sebi želju!

 

Sada kada se glumica oporavila od porođaja, postavila je nekoliko emotivnih fotografija sa porođaja uz posebnu poruku zahvalnosti lekarima, ali i poruku za sve žene koje treba da se porode.

- Lejlina priča je bila jedinstvena od prvog do poslednjeg dana. I pored jakog bola dok sam izlazila iz kuće, rekla sam: "Ovu devojčicu mogu da rodim tek u 10 sati ujutru" i to sam ponovila kada sam ušla u bolnicu. Pred kraj 40. nedelje, moj doktor je rekao: "Postoji razlog zašto se ova devojčica još nije rodila, možda joj je pupčana vrpca kratka." Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla. Posle mučnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10 sati, sa kratkom pupčanom vrpcom omotanom oko vrata - napisala je glumica.

 

Isportavilo se da je spekulacija doktora bila tačna. 

- Tako se rodila naša lepa devojčica. Zašto ovo govorim? Svako rođenje je drugačije, svaka beba je drugačija. U ovom procesu, nemojte imati nikakve fiksne ideje na umu. Kada birate svog lekara vodite računa da on bude neko ko je iskusan, saosećajan, daje važnost privatnosti, i naravno, zdravlju bebe i stavlja vas iznad svega - dodala je slavna glumica koju svi pamte po ulozi Šeherezade.

Komentari (0)
Loading