Nije htela da se LEČI, svoje simptome je pripisivala MAGIJI: Posle 14 dana je preminula, a u stomaku je imala OVO

Vesti 14.03.2023 11:20 0

Pedesetogodišnja žena iz Konga završila je tragično

Nije htela da se LEČI, svoje simptome je pripisivala MAGIJI: Posle 14 dana je preminula, a u stomaku je imala OVO

Shutterstock

U njenom stomaku je devet godina bio nerođeni fetus, koji nije uklonjen nakon pobačaja. Tužna priča o ženi završila se njenom smrću. Žena je do smrti živela u uverenju da je prokleta, a uzrok smrti bila je neuhranjenost.

Ovaj 50-godišnjakinja je posetila lekare u Njujorku žaleći se na grčeve u stomaku, loše varenje i nadimanje. Tokom niza pregleda, lekari su otkrili da se u stomaku žene nalazi nerođeno dete. Ispostavilo se da je 9 godina ranije 50-godišnjakinja imala pobačaj.

Žena je, nakon što je čula uzrok slabosti, odbila lečenje. Tvrdila je da ono što se dešava njenom telu ima drugačiji uzrok. Žena je verovala da je neko u Africi bacio čini na nju.

14 meseci nakon dolaska u SAD, žena je umrla. Lekari su rekli da je uzrok smrti neuhranjenost. Mrtvi fetus pritisnuo je crevo 50-godišnje žene, zbog čega njeno telo nije moglo da apsorbuje esencijalne hranljive materije.

Devetogodišnji fetus je pritiskao njen probavni sistem

Tužna priča 50-godišnjaka otkrivena je u medicinskom izveštaju u časopisu BMC Women's Health. Ranije je žena rodila 8 dece, od kojih je 3 umrlo ubrzo nakon porođaja.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading