Jeziva SMRT dečaka (6) na porodičnom odmoru: Otišao je samo po SOK, a onda je usledila tragedija

Vesti 15.03.2023 19:00 0

Željeni i bezbrižni porodični odmor u trenu se pretvorio u najgoru noćnu moru

BOLNICA

Shutterstock

Nije im palo na pamet da će tako iznenada i neočekivano govoriti o svom detetu u prošlom vremenu. 

Porodica Aughi iz Severnog Belfasta (Irska) otišla je na odmor iz snova u Španiju. Roditelji i četvoro dece proveli su željeni odmor u hotelu sa tri zvezdice u letovalištu Sa Koma na Majorci. Niko nije očekivao da će u prvim satima polaska doći do tragedije.

Bio je 2. jun 2022, prvi dan njihovog odmora. Šestočlana porodica sletela je na Majorku. Roditelji Kolin i Lin sa svojom decom su se već prijavili, jeli i upoznali se sa hotelskim atrakcijama.

Umoran od putovanja, čovek se vratio u svoju sobu da odrema. Njegova supruga je ostala pored bazena sa njihovo troje dece - 6, 13 i 18 godina. Porodica je uživala u all inclusive odmoru.

Corei (6), najmlađi od braće i sestara, bio je uzbuđen što je na odmoru. A kada je čuo da može besplatno da dobije Kolu iz aparata, odmah je otišao po nju. Nikada se više nije vratio.

Šestogodišnjak je pao u bazen i počeo da se davi. Dečak u nesvesti je izvučen iz vode. Reanimacija je trajala pola sata.

Kori je hitno prebačen u bolnicu u kritičnom stanju. Naredna tri dana borili su se za njegov život, bezuspešno. Teško je poverovati da su se vesele oči šestogodišnjeg dečaka tako brzo i iznenada ugasile...

"Bio je anđeo"

Porodica šestogodišnjaka ne može da se pomiri sa smrću deteta. „Bio je pravi anđeo“ – istakli su dečakovi roditelji. "Sada je dobio svoja krila", dodali su. 

"Bio si najdivnija osoba na svetu, a sada si najlepši zalazak sunca i najsjajnija zvezda na nebu", napisala je sestra šestogodišnjaka Darci.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading