Poznati FUDBALER sada jedva sklapa kraj sa krajem! Prepisao je ženi milione, kola i vile, a ona mu ZABOLA "NOŽ" u leđa!

Vesti 21.11.2021 08:30 1

Tužna je ljubavna priča jednog reprezentativca

Poznati FUDBALER sada jedva sklapa kraj sa krajem! Prepisao je ženi milione, kola i vile, a ona mu ZABOLA "NOŽ" u leđa!

Printscreen/Instagram

Pošto je fudbaler, Tendai Ndoro (36), zaradio milione i živeo lep život sa suprugom u Južnoj Africi, shvatio je da živi svoj san.

Iako je dobar deo ovog bogatstva zaradio prelaskom u omanski klub Al-Oruuba. Bavio se sportom koji je voleo, a njegova supruga Tando Maseko radila je kao model.

Međutim, ovo nije priča iz bajke već realnost, a fudbaler koji je bio ubeđen da će ova sreća da potraje večno grdno se praverio.

 

Sve što je zaradio, sav novac, nekretnine, automobile, sve, pripisao je supruzi, koja je odmah podnela zahtev za razvod i sve mu uzela! Naivno koji je ostavljen bez kovanice u novčaniku proglasio je bankrot i trenutno jedva sastavlja kraj s krajem. Kako bi stvari bilo još gore, Ndoroa je trenutno u "poznim godinama" za fudbalera, tako da sada i nema velike šanse da napravi "bum" u karijeri. 

 

- Njihov brak je bio užas. Stalno su se svađali, a on je ipak sve prepisao u njeno ime. Kada se brak raspao, ona je sve uzela i zbog toga je on trenutno u veoma teškoj finansijskoj situaciji - rekli su izvori bliski igraču.

Komentari (1)
Loading
sara
21.11.2021 10:44

Falila mu je mudrost, a te torokuše i sponzoruše samo vrebaju takve žrtve!!!!.