Ima 24 godine i nikada nije bila u ozbiljnoj vezi: "Biti zgodan je pravo prokletstvo"

Vesti 17.03.2023 09:38 0

Influenserka je na snimku otkrila da nikada nije bila u ozbiljnoj vezi i da za to krivi svoj dobar izgled. Kasnije je pokušala da objasni da se samo šalila, ali niko nije razumeo ovakvu šalu

Ima 24 godine i nikada nije bila u ozbiljnoj vezi: "Biti zgodan je pravo prokletstvo"

Printscreen/Instagram

Houp Šving (24) iz Los Anđelesa u Kaliforniji nikada nije bila u ozbiljnoj vezi i priznala je da nema mnogo iskustva u ljubavi. Rekla je da je to zbog njenog dobrog izgleda.

- Niko ne kaže koliko je teško biti toliko zgodan da ne možeš da nađeš partnera jer te se svi muškarci jako plaše. Biti neverovatno zgodan je pravo prokletstvo - kaže ona u TikTok videu.

Houp je kasnije u komentarima pokušala da objasni da se samo šalila, ali je njen snimak sigurno prikupio 3,7 miliona pregleda.

@hope_schwing

This is so awkward 💀 the satire was not received lmfao

♬ original sound - Jade🦉


'To je blagoslov i prokletstvo', 'Ubeđujem sebe da je to razlog zašto sam slobodna', bili su neki od komentara.

- Često se šalim da sam sama i da to 'mrzim', a u stvari mi je sasvim dobro što sam sama. U snimku gde kažem da sam 'previše' zgodna i da me se muškarci zbog toga plaše - ne mislim baš tako. Samo primećujem trend među ženama koje govore ove stvari da bi objasnile zašto su same. Mislila sam da se na mom snimku jasno vidi da je u pitanju satira, ali očigledno to nije tako shvaćeno - rekla je Houp, koja nikada nije bila u ozbiljnoj vezi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hope Schwing (@hope.schwing)



- Ja sam zaposlena devojka i mislim da će se to desiti spontano kada za to dođe vreme. Ne planiram da nađem nekoga na silu. Pošto sam ceo život samostalna, navikla sam da budem sama – rekla je na kraju, navodi Independet.
 
Komentari (0)
Loading