"Poštovani gosti, uzmite poklone i idite kući": Mlada i kum napravili skandal na svadbi u Čačku, mladoženja je propao u zemlju od blama

Vesti 21.03.2023 11:15 0

Ova svadba u Čačku godinama će da se prepričava

"Poštovani gosti, uzmite poklone i idite kući": Mlada i kum napravili skandal na svadbi u Čačku, mladoženja je propao u zemlju od blama

Shutterstock

Na jednom veselju u gradu na Moravi i okolini, dogodile su se avanture koje su neobične i gotovo neverovatne, poput onih koje se obično viđaju samo na filmovima. Ova svadba je postala predmet razgovora godinama unazad, i to ne samo zbog običnih događaja poput groma koji je udario u restoran i razdvojio goste ili policije koja je morala da interveniše da bi smirila zavađene prijatelje i privela tridesetak osoba.

Međutim, najviše će se pamtiti neverovatan događaj koji se može svrstati u kategoriju "teško je poverovati". Na ovoj svadbi, mladoženja je zatekao svoju mladu i venčanog kuma u vrlo prisnom odnosu. Bio je tako uznemiren da je, nakon što se obratio svatovima u jednom čačanskom restoranu, zamolio sve goste da uzmu svoje poklone i da idu kući, jer je mlada pobegla sa svadbe upravo sa kumom koji ih je venčao.

Shutterstock

 

 

- Poštovani gosti, molim vas, uzmite natrag vaše poklone, i idite svojim kućama. Jer, mlada je pobegla sa svadbe, i to za kuma, koji nas je upravo venčao!

Iako su neki događaji na svadbama uobičajeni, kao što su tuče koje se uglavnom događaju oko muzike, ova svadba je bila nešto posebno. Čak je i mladoženja ponekad toliko pijan da ne može da dočeka kraj veselja sa svojim svatovima, a u poslednje vreme i mlade su sklonije ovakvom ponašanju. Nesrećni domaćini su na kraju morali da plate sve troškove u restoranu, iako nije bilo posluženja, a gosti su se pokupili u čudu i ostavili ožalošćenog Čačanina da tuguje za svojom životnom izabranicom.

Komentari (0)
Loading