Ispovest muškarca: "Bivša mi je napravila pakao jer joj nisam čestitao godišnjicu braka"

Vesti 23.03.2023 08:34 0

Muškarac je ostao zbunjen nakon što ga je bivša žena pozvala u suzama nakon što joj nije poželeo „srećnu godišnjicu“ – četiri meseca nakon što je njihov razvod okončan.

čovek

Shutterstock

Godišnjice su važne za neke parove i možda ćete se naći u problemu sa svojim partnerom ako zaboravite važan datum. Ali jedan muškarac je ostao zbunjen nakon što ga je bivša supruga optužila da je propustio godišnjicu njihovog braka, prenosi Mirror. Naime, ovaj muškarac sada ima novu partnerku, a sa bivšom suprugom je raskinuo pre desetak meseci. Na njihovu prvu godišnjicu braka nakon razvoda, bivša supruga ga je pozvala u ranim jutarnjim satima da mu poželi srećnu godišnjicu, ali on nije ništa uzvratio.

U svom postu na Redditu napisao je da su on i njegova bivša supruga bili u braku dve godine nakon čega su se razdvojili. „Razveli smo se jer sam želeo da imam decu, ali ona nije. Imali smo ovaj razgovor dok smo izlazili i ona je rekla da samo želi da sačeka nekoliko godina nakon venčanja. Godine su dolazile i prolazile, nakon čega je odlučila da ne želi da ima decu. Znala je da su mi deca nešto važno, pa smo se rastali“, dodaje. Oni su podneli zahtev za razvod pre 10 meseci i zvanično su razvedeni već četiri meseca zbog šestomesečnog perioda čekanja. Nakon razvoda, čovek je otišao dalje i ponovo počeo da izlazi.

Ali jedne noći primio je poziv od svoje bivše žene. Kaže da mu to nije bilo neobično jer su ostali u kontaktu, ali je bio iznenađen i uzbunjen što je poziv bio u jedan sat ujutru. Odlučio je da se javi, a njegova bivša supruga je samo rekla 'Srećna godišnjica'. Čovek je bio napola zaspao, zahvalio mu se i otišao da spava. Ali onda ga je ujutru dočekala gomila poruka od nje. Kaže: „Nisam razumeo šta se dešava, pa sam odlučio da je pozovem. Vikala je na mene i plakala jer joj nisam poželeo srećnu godišnjicu”.

Čovek je rekao da je potpuno zbunjen komentarima bivše supruge, ali kada je istakao da su sada razvedeni pa se godišnjica više ne slavi, ona mu je prekinula vezu. Dodao je: „Bio sam tako zbunjen i samo sam rekao 'razvedeni smo'. Još je vikala na mene, ali pre nego što sam uspeo da progovorim, spustila je slušalicu. Pokušao sam ponovo da je pozovem, ali se ne javlja. Osećam se kao da nisam ništa loše rekao, ali se i dalje osećam užasno. Ne znam da li je ono što sam uradio bilo ispravno ili pogrešno."

Mnogi su komentarisali čovekovu objavu i uveravali ga da ne treba da slavi godišnjicu braka koja je završena. Ali neki su saosećali sa njegovom bivšom ženom jer su rekli da ona teško podnosi njihov razvod. Jedna osoba je rekla: „Niste uradili apsolutno ništa loše. Vaša godišnjica više ne postoji”. Dok je drugi dodao: „Nije standardno ponašanje čestitati svojoj bivšoj, bez obzira kroz koja emocionalna previranja ona prolazi ovog dana. I siguran sam da je teško i boli je. Ali to ne znači da ste uradili nešto pogrešno. Odvajate se i idete dalje. Upravo ono što bi trebalo da radite". A treći je napisao: „Izgleda da joj je teže da se nosi sa raskidom, ali to ne znači da treba da uradite nešto drugačije. Nastavi."

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading