Ona tvrdi da se PENZIONISALA sa samo 24 godine: Svi su se ŠOKIRALI dok nije objasnila KAKO

Vesti 23.03.2023 21:00 0

Veruje da sve devojke treba da nađu bogatog muškarca i reše sve svoje "probleme" kao ona

Ona tvrdi da se PENZIONISALA sa samo 24 godine: Svi su se ŠOKIRALI dok nije objasnila KAKO

Printscreen/Instagram

Semi je devojka, koja je šokirala javnost kada je izjavila da se penzionisala sa samo 24 godine. Ipak, kako je kasnije dodala da "Ovaj čika sve rešava" svima je sve bilo mnogo jasnije. 

Savetuje devojke na društvenim mrežama kako su svi muškarci lažljivi i kada već možemo da biramo, da odaberemo bar onoga koji ima pune džepove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Semie (@_semie)

Semi dodaje kako ima predivan život i da nema potrebu da radi. Ona je u vezi sa starijim muškarcem, koji odlično zarađuje i uspeva da joj omogući sve što joj je potrebno.

Mnogi je nazivaju sponzorušom, ali ona na to ne obraća pažnju na takve komentare već na svojim društvenim mrežama pokazuje raskošna putovanja i odmarališta na kojima boravi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Semie (@_semie)

Osvrnula se jednom prilikom i na žene koje rade kako bi same zaradile svoj novac i rekla je da za nju one ne predstavljaju ništa posebno jer smatra da je njoj u životu lepše nego bilo kojoj od njih.

Objavila je i video snimak na kojem joj njen stariji momak daje gomilu novca. Ovaj video je šokirao ljude na društvenim mrežama koji su u komentarima pisali da je Semi sponzoruša, a ona se jednostavno se složila sa njihovim komentarima.

 

Komentari (0)
Loading