Marka i Jelenu iz Šapca, svadba je koštala ko garsonjera u Srbiji: "Ne možemo da prežalimo što smo na jednu stvar dali TOLIKI NOVAC"

Vesti 26.03.2023 12:35 0

Stavka koju mnogi smatraju ne tako bitnom, ovaj bračni par je debelo platio

Marka i Jelenu iz Šapca, svadba je koštala ko garsonjera u Srbiji: "Ne možemo da prežalimo što smo na jednu stvar dali TOLIKI NOVAC"

Shutterstock

 

Marko i Jelena žive zajedno već šest godina, ali si ovog januara odlučili da naprave svadbu. S obzirom da su njih dvoje već stabilan bračni par, isključili su mogućnost da im roditelji pomažu oko troškova za svadbu.

- Pitao sam brata koji radi u inostranstvu da mi pozajmi nekoliko hiljada evra, pa sam računao da ću ja da mu vratim taj novac kada prođe svadba. Bio sam siguran kada sve saberemo i oduzmemo da ću biti na dobitku - rekao je Marko za Naj ženu.

Stvari su malo izmakle kontroli kada je ovaj par odlučio da stavi na papir sve troškove. 

Iznajmljivanje sale gde se održavala svadba bilo je po standardnoj ceni kako su i planirali. S obzirom da Markov otac radi u restoranu u Šapcu, on im je obezbedio hranu. Njihovo je bilo da se pobrinu oko kolača i svadbarske torte.

- Na tortu nismo trošili mnogo novca. NIsam želela ništa veliko na nekoliko spratova, jer sam znala da će dosta rodbine uz poklon da donesu i tortu. Takav je kod nas običaj.

Muzika je, kaže Jelena, bila među najvećim troškovima.

- Muziku smo platili 6000 evra. To nam je najveća greška. Prijatelj mi je preporučio ovaj bend. Pošto Marko voli da sluša rok i džez, pitali smo da li u svoj standardni repertoar mogu da ubace i neke pesme po našoj želi. Rekli su da mogu, ali za to im je potrebna još jedna gitara i saksofon, pa će da koriguju cenu. Moja najveća greška je bila što nisam pitala da preciziraju kolika će biti. Sve je ostalo na tome "korigovaćemo i dogovorićemo se". Evo ni sad posle tri meseca ne mogu da dođem sebi da smo toliku cenu muzike platili - Ispričala je Jelena za Naj ženu.

Komentari (0)
Loading