Suprug je najružniju fotografiju svoje žene istetovirao na ruci: Ona je počela da plače kad je videla na šta to liči

Vesti 04.07.2023 16:50 0

Suprug je definitivno iznenadio svoju dragu, ali se ne može reći da je ovo bio romantičan potez

Suprug je najružniju fotografiju svoje žene istetovirao na ruci: Ona je počela da plače kad je videla na šta to liči

Printscreen/TikTok

 

Jarod Grov iz Kvinslenda voli da se šali na račun svoje supruge Tegan. Otišao je da tetovira njen portret na svoje telo, ali nije izabrao baš lepu sliku. Na slici ona pozira sa smešnim izrazom lica. Kada je Tegan prvi put videla tu tetovažu, zaplakala je.

Iako je Tegan smatra 'ružnom', on tvrdi da mu se sviđa jer prikazuje njen šaljivi karakter. Međutim, Tegan nije mogla da zamisli da će njen smešni izraz lica zauvek ostati zabeležen na ovaj način.

 

 

- Ona mrzi tu fotografiju, ali ja je volim, a činjenica da ju ona toliko mrzi, jednostavno me naterala da je tetoviram. Pokazuje njen karakter tako sirovo iskreno. Ona je najsmešnija osoba koju poznajem i ovaj njen izraz lica me čini sretnim jer je to samo ona. Nije imala pojma da to radim, jedva sam čekao da dođem kući i vidim njenu reakciju. Znao sam da će to ići na jedan od dva načina: ili ćemo se smejati zajedno ili više nikada neću videti ovu devojku. Pretpostavljam da sam sretan što ima dobar smisao za humor. Međutim, prvo je puno plakala, zatim se puno smejala, a onda opet plakala dok je na internetu tražila lasersko uklanjanje tetovaže. Ali na kraju je samo podigla ruke i nasmeala se - spričao je Jarod.

Sima se svidela tetovaža, osim supruzi

- Svima se jako sviđa tetovaža. Neki ljudi su me pitali šta bi se dogodilo da se razvedemo, i pretpostavljam da bih onda otišao na lasersko uklanjanje. Međutim, naš odnos je toliko čvrst da se to ne bi dogodilo. Ona je moja srodna duša i ništa se neće promeniti dok god se smejemo ovakvim stvarima - zaključio je. 

Videoo objavljen na TikToku je prikupio više od 4,5 miliona pregleda i ljudi smatraju da je ta tetovaža dokaz prave ljubavi. 

Komentari (0)
Loading