Manekenka koja se UDALA sama za sebe, traži RAZVOD: "Ponovo verujem u ljubav"

Vesti 24.11.2021 16:16 0

Kada je odlučila da stavi samu sebe ispred svega, postala je najbolja verzija sebe

Manekenka koja se UDALA sama za sebe, traži RAZVOD: "Ponovo verujem u ljubav"

Printscreen/Instagram

- Uvek sam se plašila da budem sama, ali sam shvatila da moram da naučim da se osećam dobro i pored same sebe. Kada se to konačno desilo, odlučila sam da to proslavim - rekla je manekenka brazilskih korena koja se udala za sebe, piše britanski "Mirror".

Biti sama do kraja života dobila je drugačiji smisao, pošto je manekenka Kris Galera (33) odlučila da odustane od muškaraca i stupi u brak u septembru prošle godine. Pošto nije našla muškarca svog života, ističe da nije razočarana što nema mladoženju već je prihvatila da bude sama.

 

Ispred Katoličke crkve u Brazilu, odakle je Kris, pozirala je u zadivljujućoj beloj haljini koja je istakla njenu figuru, a pokazala je i zanimljive tetovaže.

- Htela sam da istaknem svoje najbolje osobine, svoje grudi. Nosila sam ubitačan dekolte - samouvereno je rekla Kris.

Međutim, 90 dana nakon venčanja, odlučila je da traži razvod. Kako saznaju, manekenka je od tada upoznala "nekog posebnog" i čak počela da se zaljubljuje.

 

- Bila sam srećan dok je trajalo. Počela sam da verujem u ljubav onog trenutka kada sam upoznala nekog posebnog - objasnila je da smatra da je venčanje bilo najbolja odluka za nju jer je ipak jaka, odlučna i nezavisna žena.

Komentari (0)
Loading