Odlučio je da se 100 dana hrani samo OVOM brzom hranom: "Imam CILJ i dokazaću vam da je MOGUĆE ovako smršati"

Vesti 01.04.2023 14:36 0

Svi su bili skeptični povodom ovog izazova, ali rezultati su sve ostavili bez teksta

Odlučio je da se 100 dana hrani samo OVOM brzom hranom: "Imam CILJ i dokazaću vam da je MOGUĆE ovako smršati"

Printscreen/TikTok

Kevin Megins je čovek koji se odlulčio na izazov od 100, koji uključuje hranu samo iz Mekdonaldsa. Iako već ima 56 godina, nije se plašio nezdrave hrane, već naprotiv, na taj način je mislio da će se otarasiti viška kilograma!

Ono što je sve šokiralo, jeste da je posle 31. dana video da je smršao 13 kilograma!

Podstaknuta njegovim uspehom, Kevinova supruga je takođe odlučila da se upusti u ovu vrstu "dijete". "Voljna sam da probam i vidim hoće li uspeti", rekla je Melodu u snimku koji je Megins objavio na TikTok-u.

 

@bigmaccoaching Day 1 of only eating McDonalds to lose weight! Cutting all meals in half! Dinner at 9:00pm: Half of a quarter pounder made like a big mac, medium fries, and a bottle of water. #mcdonalds #mcdonaldschallenge #100daychallenge #100dayweightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney ♬ Inspiring Emotional Piano - Metrow Ar

 

Njegova strategija se zasnivala na tome, da svakog dana naruči tri obroka u meku i pojede polovinu. Što se pića tiče, isključivo je uzimao samo običnu vodu. 

- Ne znam da li zaista deluje ili ne, ali ja sam na putu prema cilju. Nadam se da ću do kraja skinuti oko 23 kilograma. Nije toliko važno šta jedete, nego količina koju jedete. Znam da će mnogi misliti da sam lud, ali hajde da vidimo -rekao je na početku izazova.

 

 

Prvog dana je naručio mafin, burger i pomfrit, ali se pridržavao pravila da pojede polovinu svega. Istakao je da su porcije male i da oseća posledice smanjenja unosa kalorija.

Trećeg dana je stao na vagu i shvatio da je smršao tri kilograma. Potom je odlučio da uradi krvnu sliku. Rezultati analize nisu bili za pohvalu. Brojke su se pogrošale, ali je u toku prve nedelje izgubio četiri kilograma.                       

Sada nam samo ostaje da vidimo šta će se dogoditi do kraja njegovog izazova. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading