Deveruše izazvale BURNU raspravu: Tokom venčanja su odrezale svoje dugačke haljine

Vesti 01.06.2023 18:40 0

Dok su one očigledno bile oduševljene rezultatima, sudeći po službenim fotografijama na kojima plešu s mladom, nekim korisnicima Tik Toka baš se i nije svidela ta ideja.

Deveruše izazvale BURNU raspravu: Tokom venčanja su odrezale svoje dugačke haljine

Printscreen/TikTok

Grupa deveruša izazvala je burnu raspravu nakon što su ispričale kako su uzele makaze i počele da seku svoje haljine usred venčanja svoje prijateljice. Deveruša Ema je na TikTok-u podelila snimak sebe i drugih deveruša koje su odlučile da skrate svoje dugačke, rumeno ružičaste haljine, uz natpis: „Kada su sve deveruše odlučile da ćemo skratiti naše haljine posle ceremonije. Video je ubrzo prikupio više od 12 miliona pregleda, a korisnici su podeljeni. Iako su očigledno bili oduševljeni rezultatima, sudeći po zvaničnim slikama na kojima plešu sa mladom na prijemu, nekim korisnicima Tik Toka ideja se nije baš dopala, piše The Sun.

 

 

„To je apsolutno idiotski“, zajedljivo je napisao jedan korisnik. "Zašto jednostavno nisu kupili još jednu haljinu za kasnije? Kakvo sramno rasipanje. Mogli su da ih prodaju i doniraju novac", prokomentarisao je drugi korisnik. "To je prilično odvratno. Nepoštovanje mlade. Bio bih ljut da sam na njenom mestu", dodao je treći. Međutim, neki korisnici su bili oduševljeni svojim potezom. „Obožavam ovo. Imam toliko beskorisnih haljina za deveruše koje samo stoje u mom ormanu i nisu nošene“, prokomentarisao je jedan korisnik. „Ovo je zapravo tako sjajna ideja“, dodao je drugi. „Haljine sada izgledaju tako lepršave i veoma udobne. Osim toga, izgleda da ste se zabavile!“, stoji u drugom komentaru.

Mnoge je zanimalo kako je mlada reagovala na njihovu transformaciju haljine, pa je deveruša, koja je postavila originalni video, uzvratila još jednim snimkom na kojem je pokazala da se svi zajedno zabavljaju na podijumu za igru, a mlada uopšte ne izgleda ljuto . U stvari, u komentarima, korisnici su primetili da je njena reakcija bila potpuno pozitivna.

 


 

 

Komentari (0)
Loading