Muž joj je lep "kao Apolon" , a nju nazivaju "ružnim pačetom": Kažu da ga ne zaslužuje, a ona puca od samopouzdanja

Vesti 11.04.2023 13:10 0

Devojka se često susreće sa negativnim komentarima na račun braka, a sve zbog njenog izgleda.

Muž joj je lep "kao Apolon" , a nju nazivaju "ružnim pačetom": Kažu da ga ne zaslužuje, a ona puca od samopouzdanja

Printscreen/Instagram

Već smo pisalo o Ališi Mekarvel iz Kanade koja u pažnji koju dobija kad se sa suprugom Skotom pojavi u javnosti, iako se po društvenim mrežama često žali da je ljudi vređaju zbog debljine i govore kako joj je "muž previše zgodan za nju".

Slična stvar dešava se i korisnici TikToka po imenu Hejzel Mekbrajd koja je na pomeutoj mreži je otkrila da joj je sadašnji muž "pravi avion", a da njoj često govore da pored njega izgleda kao "ružno pače."

 

 

"Kada ćemo videti nenormalno zgodne muškarce sa ženama prosečnog izgleda?", upitala je Hejzel svoje pratioce na TikToku. Mnogi su joj se javili u komentarima i poručili joj da je i ona prelepa, piše "The Sun."

"Ne vidim ženu prosečnog izgleda. Vidim dve predivne osobe", bio je jedan od komentara.

 

 

Druga osoba je dodala: "Možda mu je stalo do unutrašnje lepote umesto do izgleda“, na šta mu je Hejzel šaljivo odgovorila: "Možda zato što je njegova ličnost tako prosečna, a ja sam savršena".

Naime, nju često u komentarima pitaju da li joj je najpre veza, a sada brak lažan, da je Pol gej, da je kao ružno pače... Posle četiri godine se navikla na sve ružne komentare.

Hejzel je otkrila da je jako sigurna u sebe i u svoju vezu. Ona i Pol upoznali su se pre više od četiri godine dok je ona radila na Tenerifima, a on je bio na godišnjem odmoru.

 

 

Žive u Holandiji i planiraju da uskoro zasnuju porodicu, a venčali su se prošle godine.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading