Putovanje iz PAKLA: Planirali su romantičan vikend, a tamo ih je sačekala njegova trudna devojka

Vesti 11.04.2023 19:40 0

Posle tri meseca njihove romanse, Džej i Džejson su odlučili da zajedno odu na jednonedeljno putovanje u Španiju, a sve se završilo užasno kada su stigli na aerodrom Ist Midlends gde ih je dočekala Džejsonova trudna i besna devojka i njena porodica.

Putovanje iz PAKLA: Planirali su romantičan vikend, a tamo ih je sačekala njegova trudna devojka

Printscreen/TikTok

Medlin Džej (22) mislila je da je upoznala muškarca svojih snova u decembru 2022. nakon što se povezala sa čovekom za koga je rekla da se zove Džejson, a koji je tvrdio da ima 32 godine, u popularnoj aplikaciji za upoznavanje Tinder, da bi ubrzo saznala da nije sve onako kako izgleda.

Naime, Medlin i Džejson su otišli ​​na romantično putovanje, nakon čega je ona doživela šok jer se par po povratku suočio sa svojom trudnom devojkom, piše NY Post. - Nikada ranije u životu nisam bio na Tinder spoju, pa sam se uplašio. Na našem prvom sastanku sreli smo se u 15 časova. Nisam nameravao da ostanem predugo, a onda je odjednom bilo 22 sata. Samo smo pričali sve vreme. Razgovarali smo o budućnosti i bukvalno se o svemu dogovorili: kada želimo decu, kakav želimo da nam bude život, kakva želimo da nam bude budućnost i tako smo se dobro slagali. Zvučalo je predobro da bi bilo istinito, a to je zato što je tako - otkrila je 22-godišnja studentkinja.

 

@mjayeex You seriously cant make it up. It was like a scene out of jeremy kyle! #fyp #cantmakeitup #drama ♬ stream escapism - #1 worth it. stan

 

Prema njenim rečima, burna romansa se dogodila tako brzo da nije stigla da obradi sve informacije. „Sve se dogodilo tako brzo. Nisam imala osećaj da nešto nije u redu", rekla je Džej. "Pretvarao se da je veoma povučen, rekao je da nema sreće sa ženama i da je fokusiran na svoj posao, ali sada je bio spreman da pronađe nekoga."

Posle tri meseca njihove romanse, Džej i Džejson su odlučili da zajedno odu na jednonedeljno putovanje u Španiju, a sve se završilo užasno kada su stigli na aerodrom Ist Midlends gde ih je dočekala Džejsonova trudna i besna devojka i njena porodica. – Kada smo sleteli na aerodrom, prišla je i rekla da mu je devojka, i da će se poroditi za dve nedelje. Prišli su mi i njeni roditelji, gurali me i vikali na mene. Bukvalno sam doživela šok, kao šok celog tela. Nikada nisam osetila ništa slično. Nisam to očekivala, ni najmanje. Mislila sam da ćemo se venčati, da je on momak za mene, a on odjednom ima potpuno drugačiji život iza mojih leđa - prisećala se Medlin.


Trudnica je došla kod nje i rekla joj da ona nije prva žena sa kojom ju je prevario i da muškarac zapravo ima 37 godina. Ali to je bio samo deo laži. Lagao je i o svom prezimenu. Madlen je takođe saznala da Džejson ima još jednog sina o kome nikome nije rekao. Na kraju krajeva, Džejson je pokušao da je kontaktira i objasni da je njegova bivša psihički nestabilna.

Naime, on ju je lagao i rekao da ga je njegova luda bivša, koja ima psihičkih problema, zarobila sa detetom. Onda je počeo da je omalovažava i rekao da ona od svih ljudi treba da razume emocionalni stres kroz koji prolazi. Prema Medlin, njegova devojka, kojoj se izvinila, sumnjala je da je na odmoru sa drugom devojkom. - Osećao sam se užasno, jer sam se osećala kao loša osoba iako nisam imala nikakve veze s tim. Nikada ne bih poželela da izlazim sa nekim ko ima porodicu. Cela situacija me je zaista prestrašila i od tada sam zauvek izbrisala Tinder. Osećam se kao da trenutno zaista ne verujem nijednom muškarcu – zaključila je ona.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading