"Uvek ću se tebi pokoravati": Mlada na venčanju pala na kolena i šokirala zvanice

Vesti 15.04.2023 12:00 0

Mnogi su ostali zapanjeni onim što je supruga rekla svom mužu na njihovom venčanju, a mnogi su šokirani i zbunjeni činjenicom da je mlada odlučila ne samo da se proglasi 'pokornom ženom', već i da klekne.

"Uvek ću se tebi pokoravati": Mlada na venčanju pala na kolena i šokirala zvanice

Shutterstock

Nakon što je izgovorila zavete svom novom mužu, mlada je kritikovana zbog onoga što mu je obećala tom prilikom.

U zavetima koje je dala mladoženji, rekla mu je, između ostalog, da će mu uvek biti pokorna. Video, koji je od tada kružio platformama društvenih medija, privukao je više od 3 miliona pregleda. Na venčanju je mlada klečala ispred svog muža, dok je jedna od deveruša držala mikrofon ispred nje kako bi publika mogla da čuje šta govori.

- Ja ću postati ona žena koja gradi dom i ići ću za tobom dok ti slediš Hrista - ponosno je rekla mlada mladoženji. - Obećavam i zaklinjem se, neka čuju na nebu, a na Zemlji izjavljujem i odlučujem, biću tvoja pokorna žena - dodala je ona. Mlada je dalje rekla da će ona i njen muž nastaviti da žive svojim životom tokom braka, ali će ona uvek raditi 'Božje posao'.

- Jer za nas je ovo iznad same ljubavi, ovde se radi o Bogu. Ovde se radi o Kraljevstvu. Ovde se radi o našoj dužnosti, da se zamislimo prema svetu kakav je pravi brak i kakav je Bog zaista želeo da brak bude - dodala je ona u svom govoru. Dok je recitovala svoje zavete, njen muž je pogledao dole u ​​nju, klimajući glavom i smešeći se, naizgled u skladu sa njenim zavetima.



- I volim te svim srcem - završila je govor, a gosti su počeli da tapšu i zvižde u znak zahvalnosti, dok je njen muž još bio na nogama. Mnogi su bili zapanjeni što je žena odlučila da klekne pred mužem na njihovom venčanju.

Snimak je odmah izazvao brojne rasprave, a mnogi su šokirani i zbunjeni činjenicom da je mlada odlučila ne samo da se proglasi 'pokornom suprugom', već da je to učinila klečeći, prenosi YourTango. - Klečanje nije neophodno - komentarisali su.

- A momak je trebalo da klekne jer ako će žena dati sve od sebe da te voli, trebalo bi da je na pola puta - dodali su. - Šta? Ona gradi kuću, a šta onda on radi? - pitali su neki. - Užas... Plaši me to što klima glavom - napisali su.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading