Dečko je ostavio zbog KILAŽE, a ona mu je servirala najbolju osvetu: Danas ne biste mogli ni da je prepoznate

Vesti 21.04.2023 22:00 0

Shvatila je da je najvažnija ljubav ona koju gajimo prema sebi

Dečko je ostavio zbog KILAŽE, a ona mu je servirala najbolju osvetu: Danas ne biste mogli ni da je prepoznate

Printscreen/TikTok

Jedna od nedavno slobodnih žena, smršala je 30 kilograma, ali i njen dečko. Naime, kako tvrdi, nazvao ju je "debelom", pa je odlučila da se fokusira na sebe i unapređenje karijere.

Karmen Tereza ​​(@carmenteresa5) objavila je video u kojem detaljno opisuje svoju transformaciju nakon raskida, piše The Sun. Na snimku je prvo sakrila lice od kamere, ne želeći da otkriva svoj izgled. Videle su se samo njene srebrne ogrlice, grudi i rub narandžaste majice.

"Bivši me je nazvao 'debela'", priznala je Karmen. „Ali... ostavila sam ga i smršala 30 kilograma. Zatim je prebacila video da prikazuje njene slike pre nego što je smršala, dok je bila u vezi. Karmen je počela sa fotografijom iz krupnog plana dvoje svojih prijatelja. Njeno lice je uvećano, ističući njen veliki osmeh i tanke obrve. Zatim je pokazala svoju sliku celog tela u mini crno-beloj haljini.

 

 

Konačno, Karmen je otkrila staru fotografiju na kojoj grli ženu pored sebe sa tijarom na glavi. Zatim je video otkrio transformaciju njenog tela. Stajala je usred teretane, držala tegove, u formi i tonusu. Karmenin struk se smanjio, stvarajući figuru u obliku peščanog sata. Međutim, nije radila samo na svojim fizičkim karakteristikama. Samouverena žena posvetila je više vremena svojoj karijeri. U drugom videu, Karmen je detaljnije opisala svoj život nakon raskida. „16 meseci sam bio fokusiran na lečenje i karijeru. Završila sam 2019. godinu kao vrhunski producent. Konačno sam verovala u sebe. Najbolje je bilo to što sam to radila sve za sebe. Postala sam dosledana svojim vezama i karijeri. “, priznala je ona i naglasila da je ljubav prema sebi važnija od bilo koje druge vrste.

Dečko je ostavio zbog KILAŽE, a ona mu je servirala najbolju osvetu: Danas ne biste mogli ni da je prepoznate

Printscreen/TikTok

 

 


Oduševljeni gledaoci komentarisali su da ih je Karmen. oduševila

„Inspirisali ste me da se fokusiram na sebe i naporno radim za budućnost“, napisao je zahvalni korisnik. Jedna žena je prokomentarisala: "Puno vam hvala što ste podelili svoju priču. Izgubljena sam, pokušavam da pronađem sebe, a takođe sam imala loše odnose. Ali bolje mi je nakon što sam ovo videla."

BONUS VIDEO

 

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading