Spremna je da uradi sve za BIVŠEG: Napravila je LAŽNO venčanje jer je htela da mu NAPAKOSTI, a za ovakvu egzibiciju dala je pravo BOGATSTVO!

Vesti 30.11.2021 14:30 0

Do dan danas joj nije žao što je ovo uradila

Spremna je da uradi sve za BIVŠEG: Napravila je LAŽNO venčanje jer je htela da mu NAPAKOSTI, a za ovakvu egzibiciju dala je pravo BOGATSTVO!

unsplash.com

Pošto je očajnički želela da se osveti bivšem dečku i da mu pokaže da joj je bolje bez njega, odlučila je da unajmi dva muškarca i zbuni sve svoje prijatelje!

Devojka koja je na društvenim mrežama upisana kao "Deschaklin", ispričala je u jednom videu kako je unajmila profesionalnog fotografa i glumca kako bi lažirala sopstveno venčanje. Iznajmila je venčanicu, kupila buket i zajedno sa muškarcem koje prvi put u životu vidi izgovorila sudbonosno "da" za kameru.

- Sećam se dana kada sam organizovala lažno venčanje i unajmila fotografa, misleći da će mi se ON zbog toga javiti ponovo - napisala je u naslovu videa koji ima preko milion pregleda.

Potom je i objavila fotografije sa "venčanja" na kojima zajedno sa mladoženjom pozira pored torte. Najgore od svega je što joj nije bila dovoljna jedna fotografija, već serija slika na različitim lokacijama - u vrtu, na konju, za stolom, pored klavira.

Iako je devojka mudro prećutala koliko ju je ova egzibicija koštala, jedna korisnica je napisala u komentarima da u Velikoj Britaniji dobar svadbeni fotograf košta oko 1.900 evra.

@dieschaklin

Worst part is he watched my story and still didn't reach out 🥴🥴🥴 ##fyp ##sundayroutine##styleinspo ##dayinmylife ##foryou ##godblessme ##godhelpme

♬ Insane - Summer Walker

Na njenu nesreću, ništa od toga nije bilo dovoljno da je bivši ponovo pozove i požali se što su raskinuli, ali je njen video sakupio preko 146.000 lajkova ljudi koji su uglavnom hvalili njen trud

- Trebalo je da lažiraš verdbu, jeftinije je, sada kada si venčana sigurno neće hteti da se trudi - napisao joj je jedan TikToker, dok su se mnogi samo pitali da li je bajkovito "venčanje" moglo da prođe bez fotografija sa konjem i pored torte?

Komentari (0)
Loading