Dečak (16) je naprasno PREMINUO: Dva sata su ga REANIMIRALI, a kada je proglašen mrtvim, desilo se ČUDO

Vesti 23.04.2023 16:00 0

Svetski mediji pišu o priči 16-godišnjaka iz Teksasa u Sjedinjenim Državama

Dečak (16) je naprasno PREMINUO: Dva sata su ga REANIMIRALI, a kada je proglašen mrtvim, desilo se ČUDO

Printscreen/Fox26

Dečak se onesvestio na zidu za penjanje. Reanimiran je dva sata, a zatim je proglašen mrtvim. Trenutak kasnije, tinejdžer je ... oživeo! Kako je to moguće?

Srce 16-godišnjem Semiju Berku stalo je odmah nakon što je stigao do vrha zida za penjanje. Dečakovo telo je visilo na užetu, a svedoci okupljeni u prostoriji pritrčali su mu u pomoć.

Kako prenose mediji, zaposleni u ustanovi, hitna pomoć i lekari pozvani na lice mesta naizmenično su reanimirali tinejdžera. Borba za njegov život okončana je posle dva sata. Tada je 16-godišnjak proglašen mrtvim.

- Počela sam da pričam sa njim. Rekla sam mu da ga mnogo volim i žao mi je što nismo znali kako da mu pomognemo. Odjednom je moj muž uzviknuo: "O moj Bože, on se pomera! - rekla je Dženifer Berko, Semijeva majka, za Foks 26.

Ispostavilo se da je odmah nakon što je lekar konstatovao smrt dečaka njegovo srce ponovo počelo da kuca.

Lekari su slučaj Semija Berka opisali kao "pravo čudo". Primetili su da ne samo da se vratio „sa onih svetova“, već i da nije pretrpeo velika oštećenja mozga. Zbog hipoksije, dečak se samo nekoliko nedelja žalio na probleme sa pamćenjem.

- Ne sećam se ničega o danu kada se to dogodilo. Poslednje čega se sećam je da sam prethodne noći potpisao formular za saglasnost za penjanje na zod - rekao je 16-godišnjak.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading