Svoj KREVET je zamenila sa KAVEZOM: Već godinama spava ZAKLJUČANA iza rešetaka

Vesti 24.04.2023 18:30 0

Iskoristila je kavez za ljubimce kako bi se rešila svoje fobije

Svoj KREVET je zamenila sa KAVEZOM: Već godinama spava ZAKLJUČANA iza rešetaka

Printscreen/TikTok

Ispostavilo se da kavez takođe može igrati ogromnu ulogu u obezbeđivanju osećaja sigurnosti za osobu. Tako je bilo u slučaju Amerikanke Line Parker. Mlada tiktokerka koja počela je da objavljuje video snimke na kojima pokazuje kako je napravila mesto za spavanje u kavezu. 

Lina je svoj kavez ukrasila ružičastim ćebadima i plišanim medvedima, kao i baldahinom od tila i svetlima, što je mesto učinilo prijatnijim. Iako je kavez mali, devojčica smatra da u njemu bolje spava nego u normalnom krevetu.

Ispostavilo se da iza takve potrebe ne stoji fetiš. Lina je eksplicitno objasnila da je njen glavni cilj bio da ukloni stigmu PTSP-a (posttraumatski stresni poremećaj) i dugoročne posledice traume.

Ona je imala teška iskustva u svojoj porodičnoj kući, koja su destruktivno uticala na njenu psihu. Da bi se odbranila od njih, kao devojčica, često je tražila utočište u malim prostorima poput ormara. Osim toga, punila ih je jastucima i ćebadima da se osećaju bezbedno. To joj je olakšalo da prebrodi teška vremena. 

 

 

Neki su je direktno optužili da želi da ispuni BDSM fantazije. Međutim, Lina ne mari za ove optužbe, pokazujući i objašnjavajući svoje postupke.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading