Porodila se ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur: Devojčica je dobila predivno ime, a objavili su i njenu prvu FOTOGRAFIJU

Vesti 26.04.2023 10:30 0

Porodila se ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa, na svet je stigla devojčica

Demi

Profimedia

Poznata naslednica saopštila je radosnu vest danas, otkriviši da se beba zove Lueta Ajzli Tomas Vilis. Rumer Vilis je ćerku dobila sa Derekom Ričardom Tomasom, a ranije ove godine najavila je da postaje mama.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE IZ MLADOSTI DEMI MUR I BRUSA VILISA

"Čista magija. Ti si nadmašila naše snove, napisala je Rumer Vilis pored fotografije na Instagramu.

 

 

Lueta je prvo unuče Demi Mur i Brusa Vilisa. Devojčica se rodila 18. aprila.

Rumer Vilis je u trudnoći pozirala i naglasila lepotu svog trudničkog stomaka, trend takvog poziranja među poznatim trudnicima pokrenula je pre više decenija njena majka Demi Mur.

Porodila se ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur: Devojčica je dobila predivno ime, a objavili su i njenu prvu FOTOGRAFIJU

Profimedia

 

Brus Vilis i Demi Mur su bili u braku od 1987. do 2000. godine, tokom kojeg su dobili tri ćerke: Rumer, Skaut i Talulu. Nakon razvoda, Brus se oženio Emom Heming Vilis 2009. godine, sa kojom ima dve ćerke, Mejbel i Evelin.

Pre dva meseca, porodica Brusa Vilisa je saopštila da se on bori sa frontotemporalnom demencijom. Glumac je prošle godine otkrio da boluje od afazije, što je bio razlog njegovog povlačenja iz sveta glume. U ovom teškom periodu, porodica mu pruža najveću podršku, a kako bi se brinuli o njemu, njegove bivša i sadašnja supruga su se udružile. Demi i Ema su uvek bile u dobrim odnosima, a sada su zajedno u brizi za Brusa.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading