Bila je ubeđena da je on "ONAJ PRAVI", a onda je upoznala njegovog DRUGA: Zbog ove GREŠKE shvatila je da ima BOLJU ponudu ispred nosa!

Vesti 02.12.2021 11:15 0

Iako je na prvu loptu mislila da je našla savršenog uškarca, brzo je shvatila da postoji još mnogo "riba u moru"

Par

unsplash.com

Amerikanka Pejdž Bajran (28) ispričala je kako je izašla na večeru sa muškarcem kojeg je upoznala preko Interneta, a on je na njihov dejt poveo svoje prijatelje!

Kako Pejdž otkriva, anonimnog momka je upoznala u klubu jedne večeri.

- Nismo ništa pričali, samo smo igrali i grlili se u klubu, a čim je nastupio fajront dala sam mu moj broj - ispričala je devojka u videu koji je okačila na TikTok, a onda je i objasnila kako su se dugo dopisivali i na kraju dogovorili da izađu na večeru.

Jedva je, kaže, dočekala da ga ponovo vidi, pa je prva stigla u restoran, a konobarica ju je ispratila do stola za šestoro, čemu tada nije pridavala značaj.

- Desetak minuta kasnije ulazi on i primećujem da je došao u isto vreme sa grupom drugih lepih muškaraca. Mahnem mu i onda shvatim da svi, ali svi, kreću ka meni - kaže Pejdž.

On ju je zagrlio i rekao joj da izgleda odlično, a muškarci koji su došli sa njim su joj takođe uručili komplimente i predstavili se. 

- Čudno, ali spoj je na kraju bio dobar i nije bilo potpuno gubljenje vremena, jer sam brzo shvatila da ima mnogo toga zajedničkog sa jednim od njegovih prijatelja.

Nikada više nije videla dečka kojeg je  upozna u klubu, ali je, kaže, počela da izlazi sa jednim od njegovih prijatelja.

- Iskreno, učinio ti je uslugu. Doveo je drugi izbor - napisao je jedan pratilac, a mnogi su komentarisali da je to "zapravo veoma lepo od njega".
 

Komentari (0)
Loading