Majka PRODALA ćerku (3) za 1.000 dinara: Devojčica je pronađena u napuštenoj zgradi

Vesti 01.05.2023 18:30 0

Komšije Aurelije Salinas alarmirale su policiju

Majka PRODALA ćerku (3) za 1.000 dinara: Devojčica je pronađena u napuštenoj zgradi

printscreen/Tviter

Policajcima su rekli da je žena zavisna od droge. Devojčica je pronađena u napuštenoj zgradi u Pedro Huan Kabaljeru. Više nije bila živa.

Ovaj užas se dogodio u Paragvaju, u Pedro Huan Kabaljeru, koji se graniči sa Brazilom. Policija je u petak, 21. aprila, primila prijavu o nestanku deteta. Aurelija Salinas (42) rekla je da je noću otišla u kupovinu sa svojim dečkom jer se njena ćerka Luz Maida probudila gladna. Po povratku su videli da je devojčica navodno nestala – opisuje „El Heraldo”.

Policajci su prvo poverovali ženinim rečima. Samo su ih komšije obavestili da je žena zavisna od droge.

Telo Luz Maide pronađeno je sledećeg dana u napuštenoj zgradi. Utvrđeno je da je umrla od gušenja. Leš je pokazivao tragove seksualnog nasilja. Istražitelji su otkrili da je majka devojčicu (3) prodala trgovcu za 30 komada kreka, što je bilo ekvivalentno oko 1.000 dinara.

Policija je pribavila snimke nadzora na kojima se vidi kako Salinasov partner te nesrećne noći negde nosi dete. Čovek je uhapšen.

Pored majke deteta, uhapšen je i 32-godišnji Milsijades Havijer Kristaldo Mongelos, koji je osuđen za seksualno zlostavljanje dece.

Prema perfil.com, pedofil je dve godine živeo sa 12-godišnjom sestrom ubijene Luz Maide. Službenici reda i dalje tragaju za trećim muškarcem koji je navodno bio umešan u zlostavljanje.

Kako „El Heraldo” saznaje, kada su na videlo izašle okolnosti pogibije deteta, komšije Salinasa su pobesnele. Kada je policija došla da je uhapsi, tukla ju je razjarena rulja, ali do linča nije došlo.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading