Ona je ČEKALA prvu bračnu noć: Kada je sa 32 godine izgubila NEVINOST, shvatila je jednu BITNU stvar o sebi!

Vesti 09.12.2021 19:30 0

Pošto je ona odlučila da se "čuva za brak" i onda doživela užasnu bračnu noć - odlučila je da savetuje svim ženama da ne čekaju

Ona je ČEKALA prvu bračnu noć: Kada je sa 32 godine izgubila NEVINOST, shvatila je jednu BITNU stvar o sebi!

Printscreen/TikTok

Lejsi iz SAD odlučila je da napravi nalog na društvenoj mreži TikTok, gde danas svakodnevno objavljuje po nekoliko video klipova u kojima priča o njenom odrastanju u "čustoj" porodici i koliko je ovaj način života uticao na njen ljubavni aspekt.

Međutim, njen klip u koje priča o "prvom odonsu" postao je viralan i izazvao je ozbiljnu debatu.

- Odrasla sam u 90-im godinama gde je kultura čistoće bila sve. Bilo je čak i trenutka kada sam bio kao "Neću ni da se ljubim do braka". Pa, moj muž i ja smo tehnički čekali do braka.

Laci je objasnila da je imala nešto iskustva u krevetu, ali da pre bračne noći nije izgubila nevinost.

- Nismo bili 100 odsto čisti, ali znate na šta mislim. Kada vam kažem da je bračna noć bila potpuna propast, to je potcenjivanje - rekla je Lejsi.

Pošto nikada nije imala priliku da priča sa nekim o svom telu, otkriva da je na medenom mesesu zvala sestru koja je medicinska sestra.

- Bukvalno sam plakala i vrištala preko telefona. Govorila sam joj da mislim da mi je vagina slomljena!

Međutim, dok je odrastala učena je da treba da ostavi po strani svoje potrebe i želje i da se samo fokusira na zadovoljstvo svog muškarca.

 

- Pošto me je kultura čistoće naučila da je moj posao da udovoljim svom mužu, i da je sve u vezi njega, bukvalno mi se desilo da sam 32 godine moram samu sebe da prevaspitam i otkrijem - otkrila je Lejsi.

Njen video ima preko 880 hiljada pregleda, a korisnici TikTok-a se nisu libili da ostave po nekoliko komentara.

"Ako hoćeš da sačekaš, to je u redu. Ali ne bi trebalo da bude zato što ti je to nabacila sredina u kojoj odrastaš", "Mama mi je rekla da živim sa nekim godinu dana pre nego što pomislim da se venčam. Najbolji savet ikad", "Nana mi je rekla da testiram auto pre nego što ga kupim", samo su neki od komentara ispod Lejsinog videa.

Komentari (0)
Loading