Najpre je SREO U LIFTU, a samo nekoliko dana kasnije na KUĆNU adresu dobila je zabrinjavajuću PORUKU od starijeg čoveka, evo šta je NAPISAO!

Najžena.rs Vesti 10.12.2021 11:01 1

Žena je otkrila kako je ostala užasnuta nakon što je muškarac kojeg je upoznala u liftu odlučio da stavi poruku ispod svih vrata u njenom stambenom bloku kako bi je pozvao na sastanak.

Najpre je SREO U LIFTU, a samo nekoliko dana kasnije na KUĆNU adresu dobila je zabrinjavajuću PORUKU od starijeg čoveka, evo šta je NAPISAO!

Printscreen/Instagram

Laja Hajlpern, novinarka iz Lidsa, sada živi u Majamiju na Floridi i rekla je da je ostala "izbezumljena" nakon što je stariji muškarac pokušao bizarnu taktiku da je pronađe.

Običan razgovor prerastao u problem

Kako sama čaže, ona je nevino razgovarala sa muškarcem, za koga se veruje da je u svojim 50-im ili 60-im godinama, u liftu u svom stambenom bloku i nije mislila na razgovor dok je išla do svoje kuće.

Međutim, bila je zapanjena kada je nekoliko dana kasnije primila poruku od tog čoveka i još više se naježila kada je saznala da je fotokopirao pismo i stavio ispred svakog stana na njenom spratu.

Laja (25) je na Tviteru podelila svoje užasavajuće iskustvo.

Rekla je za Dejli Star: „Nisam mislila ništa o njemu u liftu. Mora da je imao oko 50 godina. Mislila sam da razlika u godinama implicira da nisam romantično zainteresovana. Pismo je zaista jezivo, i ne znam tačno kako on zna u kom delu zgrade živim, što je čudno. Zastrašujuće je."

"Kako je znao gde živim?"

Upoznala je čoveka u liftu četiri dana pre nego što je poruka došla pod vrata nje i njenih komšija nakon kratkog razgovora sa čovekom u liftu.

Laja je na Tviteru napisala: „Nažalost, ja sam prijateljski nastrojena pa ću razgovarati sa bilo kim. Pričali smo i ispostavilo se da smo iz istog dela Londona. On onda izlazi na svoj sprat. Nastavljamo da pričamo kad su se vrata naglo zatvorila. Tad smo završili razgovor."

Laja je takođe podelila slike poruke i nekoliko drugih koje su joj dali drugi ljudi koji žive na njenom spratu.

Ostala je zapanjena kako je čovek saznao gde ona živi u zgradi, koja je ujedno i hotel.

U belešci, koja prikazuje ime čoveka kao Nik, piše:

Zdravo, ako sam te sreo u liftu u subotu, a ti si iz (navodi zdrada i sprat) molim te pošalji mi poruku...

„Nikad nisam dobio tvoje ime ili priliku da se oprostim. Ako ovo niste vi, onda mi je žao što vam smetam."

Laja je pitala svoje pratioce da li misle da je taj gest romantičan ili treba da pozove policiju.

Mnogi korisnici su rekli da je beleška bila „očajna“ i „jeziva“, dok su drugi rekli da se radi o graničnom uznemiravanju.

Komentari (1)
Loading
mladic
10.12.2021 19:38

Ja bih za tobom isao na veneru samo da te nadem