"Završila sam sa izlascima": Doživela je neviđeni BLAM, svako ko čuje njenu priču ZANEMI

Vesti 21.08.2021 21:00 0

TikTokerka iz Velike Britanije, Samanta, nedavno je objavila video u kom plače i priča zašto nikada više neće pristati na izlazak na slepo.

"Završila sam sa izlascima": Doživela je neviđeni BLAM, svako ko čuje njenu priču ZANEMI

Printscreen/TikTok

Samanta je na ovoj društvenoj mreži ispričala šta joj se dogodila na poslednjem izlasku, a pošto je "rana" i dalje sveža, devojka nije uspela da zaustavi suze.

- Završila sam sa izlascima, ovo što mi se dogodilo je bila poslednja kap u čaši - započela je prepričavanje događaja.

- Već jedno nedelju dana sam pokušavala da izađem na dejt sa ovim momkom. Konačno smo se dogovorili da idemo na kuglanje i on se ponudio da dođe da me pokupi - ispričala je Samanta.

- Malo je kasnio, pa sam izašla napolje da ga sačekam i ubrzo sam dobila poruku da ulazi u moju ulicu. Videla sam da mi kola prilaze i pre nego što sam stigla da odreagujem on je samo stao na gas i odjurio - rekla je devojka kojoj je glas podrhtavao.

- Kako biste se vi osećali u tom trenutku? Ja se i dalje osećam grozno - iskreno je priznala u videu koji je objavila na TikTok-u i koji je do sada pogledan više od dva miliona puta. 

Mnogi su joj u komentarima ostavili poruke podrške poput: "Taj još nije svestan kakva si ti premija sestro", "Ti si lepa i pametna, nije taj tip za tebe", "Pravi muškarac uvek dođe par minuta ranije, spasila si se a nisi ni svesna".

 

 

 

Komentari (0)
Loading